• Bosskovitz
    16.9k

I Vukovar je kod nas imao, i ovo s Loksom kaj je @badjibadara poslao. To je neinventivno i za klubove nižeg ranga, nama treba jača kreativa.
  • Peškaman
    7.2k
    Navodno dresovi Dinama za sezonu,treći u bojama Građanskog.

IMG-3242.jpg

Edit ,premjestite u temu gdje pripada,slučajno ovdje stavio.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Jel to gostujuci dres ima monokromatski grb, a treci opet nema grb? "PA POSTAJE SVE GORE! OTVORITE OCI!"

Tak da se pripremite na paljbu po komunjarama i mozemosima koji su preuzeli Dinamo :lol:
  • mokoxax468
    1.2k
    Ako je istina, izgledaju jebeno, kupujem sigurno 1. i 3., možda i drugi kada bude na popustu :D
  • Dino
    3.8k
    Ovi treci dresovi su svake godine sve veca brutala. Cekam da dode neki s kragnicom :cool:
  • mali M
    7.8k
    Mislim da se ovo netko igrao sa dizajnom, ali da, treći bi se dao upiknuti bez beda...
  • Niko1986
    1.8k
    Kao netko tko je već vidio dresove, prvi nije točno takav, drugi izgleda otprilike isto, a treći nisam vidio.
  • NORTE
    16.4k
    Plava boja dresa najbolje izgleda kad su ostali detalji u bijeloj boji, dok mi ovi zlatni nikako ne leže.

Bijeli dres bi mi bio apsolutni vrh da je na njemu grb u pravim bojama, ovako mi je nikakav.

Trećim nisam oduševljen.

Računajte odmah da je na svakom dresu i reklama favbeta.
  • Shkera
    124
    Ne volim zlatne detalje i monokromatske grbove.

Pričekat ću predstavljanje pa komentirat jer ovak možda imam krivi dojam da se sjaje ko vreće za smeće, ali u globalu bolje nego prošle godine, detalji kao kockice neke na plavom i izbor prevladavajućih boja dresa po mom guštu.
  • Papastrumf
    17k

Nema ovo veze s novim dresovima.
  • mali M
    7.8k
    eto Niko nam kaže da ih je vidio i da je prvi sličan drugi otprilike isti... :snicker:
  • Niko1986
    1.8k
    Neću dijeliti jer znamo što je prošle godine bilo, ali ono što sam ja vidio (ako je pravo) izgleda relativno slično, pogotovo drugi.
  • Peškaman
    7.2k

Možda je jedna od verzija koja je ponuđena Dinamu,ne znam.
  • Noel
    12.6k
    Trebali bi također u remont dobavljača dresova.. Bobane gazi! Mislio sam da ne može gore od prva dva dresa prošle sezone.. Ostaje nada da ovo nisu izabrani dresovi..
  • Eduardo
    24.6k
    Ljudi, molim Vas koji ste na bilo koji način došli do informacija, fotografija ili detalja vezanih uz nove dresove - suzdržite se od njihovog iznošenja u javnost i zadržite info za sebe... apeliram, pustite ljude iz kluba da obave svoje jer oni imaju pravo prvi predstaviti ono što su osmislili i ono na čemu rade danima i tjednima.

Zbog pet minuta “slave” na forumu, stvarno nema smisla uništiti nečiji trud.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.