• Crni86
    11.5k
    si ga gledal za zrinjski?
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Statisticki najbolji ofenzivac Zrinjskog. Pa valjda je njihov najbolji nama dovoljan za rezervu, makar liga bila slabija. Ipak su recimo i Sucic i Jankovic igrali tamo pa se pokazalo da mogu i na visoj razini.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Svojedobno ga je Bišćan čim je došao odmah povukao u seniore. Vjerojatno je na treninzima vidio nešto u njemu. Tada još nije bio spreman i svi smo popljuvali taj Bišćanov potez.
    Sad je ipak 2 godine stariji, iskusniji, vjerujem da može biti koristan u rotaciji. Iz juniora ga se sjećam ko krilo, u Zrinjskom je to najviše igrao, ali meni ipak djeluje ko špica.
  • Zagi
    10.2k
    Zadnja juniorska sezona 22/23 (dolazak Bišćana sezona):
    21 utakmica, 20 golova
    Sve tekme desno krilo. Prvi strijelac lige.

Da, fali mu brzine ali ima jako dobar udarac, tehniku i borbenost.
    Ljirimu npr nije nedostajalo brzine.
  • Paggini
    53.4k
    Lajka svaku objavu Zone na IG, meni dovoljno za ugovor
  • Jurki
    17.8k
    Ljirimu npr nije nedostajalo brzineZagi

Oo dobra stara nasa trkaca kokos.
    On je fulal sport, trebal je iti u sprintere, al onda nebi mogel vozati onu silikonsku fljundru koja ga je napucala kad je moral iti v Mađarsku.
    Malo offtopic jbg.
  • scooniepenn
    4.8k

Imao bi eventualno, ali i to je upitno zbog brzine, smisla kao rezerva na krilu da nismo doveli Lisicu. Osim ako sam ja usamljen u mišljenju kako Lisica trenutno nije kalibar za prvo Dinamovo desno krilo. No, kako to da Topićeva brzina odnosno nedostatak iste nije problem u kontekstu igranja na krilu, dok je gubitak na brzini i eksplozivnosti detektiran kao problem kod Pjace u kontekstu novog Dinama.
  • CastAway1986
    3.1k
    Po meni puno duplo bolji od Rozica ! Ja bi ga isto volio vidjeti sezonu na posudbi u Lokosima najprije
  • marcio amoroso
    42.7k

Dečko ima 21 godinu i dvije prvoligaške sezone iza sebe. Nema tu više posudbi po meni. Ili jesi za Dinamo ili nisi.
  • Marcinko
    710
    Statisticki najbolji ofenzivac Zrinjskog. Pa valjda je njihov najbolji nama dovoljan za rezervu, makar liga bila slabija.GeneralNapoleon

Misliš na sofa ocjenu? Pošto vidim da imaju dvojica više G+A, u svakom slučaju puno bolje mu statistika izgleda od Rozića u istoj ligi, Sučić se brzo uklopio, a po pričama Topić je bolje od njega odigrao svoju epizodu u BiH.
  • CastAway1986
    3.1k
    kažem jer navijam I pratim Zrinjski..Meni on nije spreman za bitnu ulogu u Dinamu eventualno kao neka 3 opcija u napadu ili rotacija na krilu.Zato sam rekao da bi mu godila posudba u Lokomotivi
    Znaš i sam koliko je Kule imao posudbi
  • marcio amoroso
    42.7k

Razumijem, ali po meni onda radije prodaja. Sigurno postoji tržište za njega. Ako i bude treća opcija za naprijed ok je. Radije on nego neki stranac za pola milje.
  • El Madrigal
    434

Topić za te uvjete 200 000 godišnje, a Pjaca, 10 godina stariji za milju i 200. Mali još uvijek može postati neki k, a Pjaca, kojega mi je BTW žao, moze samo opadati.
  • Jurki
    17.8k
    ma pusti.. ocito ima ljudi koji i dalje deru po svome, bez obzira na to kaj su se cinjenice objasnile milijardu puta na milijardu nacina.

Trebamo biti svi svjesni da bu ova cistka grda, grda na nacin da se budu podmetali klipovi i to kurvinski. Jedino kaj se stvarno nadam da bu Kova ko Kuze slozil masineriju koja bu sve zmlela pa da bu tisina.
    Idem malo offtopic, ali sam totalno smiren kaj se kompletnog prijelaznog roka tice..i da bumo opet sila koja melje sve pred sobom.
  • El Madrigal
    434

Neka ide na pripreme i do 9. mjeseca pokuša dokazati je li ili nije za Dinamo. Onda dalje ce struka napraviti što treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.