• SAS1987
    17.8k
    Ne volim komentirati Dinamove igraće u negativnom kontekstu ali Pjaca, koji je sanjao da će završiti karijeru u Zagrebu nije prihvatio da mu se skine klauzula a u prošlosti je ispred Dinama odabrao Anderlechte, Empolije i slicne destinacije. Kužim Juventus, kužim tadašnji Schalke pa čak i Torino, ali stari moj Anderlecht ispred Dinama?
  • NORTE
    17.2k
    Pjaca, koji je sanjao da će završiti karijeru u Zagrebu nije prihvatio da mu se skine klauzulaSAS1987

Marko pričam ti priču Pjaca.
    Toliko voli dinamo da je otišao.
    Šmrc. :fear:
    Da je htio mogao je ostati. Do kraja karijere.
    Ispregovarati dugoročni ugovor sa smanjenjem plaće svaku sezonu, a povećanjem bonusa.
    Hvala i doviđenja.
  • SAS1987
    17.8k
    Marko pričam ti priču Pjaca.
    Toliko voli dinamo da je otišao.
    NORTE

Budimo ozbiljan forum :lol: Normalno, sportski je da igraći idu u Juventus, Inter i Leipzig ali kad te zove Anderlecht, Kocaelispor i Dinamo onda ne dvoumiš se, niti dvije sekunde :lol:
  • bluelions
    400
    Nevjerojatno.
    Toliko se vjeruje novinarima za svaki potencijalni transfer i svaka rekla kazala.
    Za Petkovica i Pjacu, ne razumijem šta se želi? Pa prvi nije htio prihvatiti ulogu za koju je plaćen. Dobio čovjek papire + odštetu. Potpisati će vjerojatno masovni ugovor sa turcima i izaći kao dupli financijski pobjednik.
    Šta njega briga ako se turcima ne sviđa njegov pristup i ponašanje. Imat će ugovor i to je to.

Pjaca nije htio skinuti klauzulu o automatskom produljenju ugovora. Nije nikada dobio novi/smanjeni ugovor kao što je potvrdio. Zašto nije pričao o toj klauzuli na IG nećemo vjerojatno nikada znati.

Boban je u kratkom roku nanjušio karcinome u klubu i rješava ih jedan po jedan.
    Prestanite se hvatati tim "legendama" i starim zaslugama. Hvala im, objava na netu, neki video i to je to. Legende u Dinamo ne postoje već godinama. Tko je zadnji prihvatio slabiji ugovor ili nešto u tom smislu da bi pomogao klubu? Ja se ne sjećam niti jednog. Dinamo odavno nema svog Tottija.
  • NORTE
    17.2k
    Tko je zadnji prihvatio slabiji ugovor ili nešto u tom smislu da bi pomogao klubu? Ja se ne sjećam niti jednog. Dinamo odavno nema svog Tottija.bluelions

Mislim da Ktc tu prednjači za smanjenje ugovora, a kvalitetom može i želi pomoći.
    Za tazliku od Ademija koji je nemoćan, a ima plaću kao neko ekstra pojačanje.
    U dinamu nema mjesta za stare Tottije koji oduzimaju mjesto mlađima i boljima.
    Ok, npr povratnik Modrić bi bio skroz druga dimenzija i to vjerojatno kratkoročno, ali njega dinamo ni ne zanima.
  • rokikaciga
    2.7k
    Dobro daj vise o Pjaci i Petkovicu...stvarno ima tema Bivsi igraci i treneri pa tamo drvite a ne ovdje...
  • Smotanihaker
    882
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/dva-dinamova-talenta-napustila-maksimir-evo-gdje-ide-dragulj-oko-kojeg-su-se-cijele-sezone-lomila-koplja-15594284

Mladi nogometaši Dinama, Noa Mikić (18) i Niko Šepić (19), danas su postigli dogovor o posudbi u Slaven Belupo, gdje će sljedeće sezone imati priliku skupljati prijeko potrebne seniorske minute. Iako još nisu poznati svi detalji dogovora između klubova – poput moguće otkupne klauzule ili financijske naknade – jasno je da će ova posudba koristiti svim stranama: dvojici perspektivnih braniča za razvoj, a klubu iz Koprivnice za dodatnu dubinu u obrani.
  • Pacho
    2k
    Koji je onda status Mikicevog ugovora? Mislio sam da mu istice na zimu, a ovdje pise da imaju visegodisnje.
  • DiddyGuela
    3.7k
    @rokikaciga Stavarno na ovom forumu na svakoj temi imas par likova koji napisu isti post vjerojatno 3x tokom dana.
  • sport
    4.9k
    Bude nas Lesi prosvjetlio kako samo on zna
  • Noel
    13k

Sve smo bliže Jagušiću..
  • Jay
    2k

sergio-ramos-doing-chefs-kiss-5gnkq3jznyxhcyod.gif
    Odlične vijesti, prati se Slaven i ove sezone
  • mrgud
    468
    Netko je napisao da je Boban prekrižio Mikića,sad je li došlo do preokreta tko će ga znati,bitno da Noa ostaje naš
  • OsamŠest
    5.7k
    Sve smo bliže Jagušiću..Noel

Čekali smo da Škegro kaže "da" za Mikića, pa ga sad @Doktor Kunić i ja puštamo.
  • JMastermind
    804
    Netko je napisao da je Boban prekrižio Mikića,sad je li došlo do preokreta tko će ga znati,bitno da Noa ostaje našmrgud

Netko je i rekao da je puklo s menadžerom, nešto mi se čini da je mali ipak odlučio poslušati glas razuma umjesto nekog tko gleda svoj interes više nego njegov...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.