• Jos-Optimus
    6.3k
    ja sam se skroz pogubio u tim kombinacijama, ali da, to nam stvarno ne treba pa i da je Ronaldinho u pitanju
  • DiddyGuela
    3.7k

Ma naravno, nista protiv malog Varele ali ova kombinacija gdje zalizani agent lesinari nad situacijom i talentiranim klincem a mi mu sluzimo kao klub "parking"... fuj!
  • Pacho
    2k
    Cemu toliki strah od "rusenja ugleda"? Koga to uopce boli kurac za ovo van nas, Porta i klubova zainteresiranih za Varelu? I kakve cemo to tocno posljedice trpiti radi toga? Talenti nece htjeti doci kod nas? Bogati klubovi nece kupovati igrace od nas?
  • sarenicvjetic
    122
    kad sam ja pisao isto me se pljuvalo..ah
  • sarenicvjetic
    122
    to znaci da su kružile dezinformacije i da je istina daleko od svega napisanog
  • badjibadara
    6.2k
    Inače, Dinamo je bio zainteresiran i za Brazilca Marcela Ryana, 22-godišnjaka koji igra u Japanu. Ryan je igrač drugoligaša Sagan Tosua koji je ove sezone na posudbi u prvoligašu Tokiju zabio sedam golova u 16 nastupa. Međutim, saznali smo da su Japanci za Brazilca tražili više od 10 milijuna eura! To je naravno bila cifra koju maksimirski klub nije želio isplatiti. Makar jest jasno da je danas teško doći do kvalitetnog napadača, oni pravi puno koštaju.

Ovo mi nikako ne drzi vodu. Japanski drugoligas trazi 10 mil eura za napadaca koji je u prvoj japanskoj zabio citava cetiri pogotka, a po TM vrijedi 800.000eur.
  • El Madrigal
    515
    Na Zoni kao na Bliskom istoku. Čitam goto sve, ali nemam volje komentirati, previše je tu nabrijanih situacija, a bez argumentacije pojedinaca. No, ono što želim reći, koliko god bilo teško, priželjkivali smo čistku, tako da Zvonimir Boban, a zbog njega i cijela uprava, imaju moju apsolutnu podršku. A za ove koji očekuju da dođu Kotarski, Erlić, Sosa, Pašalić, Fruk, Ivanušec i Mierez...., odnosno 7 kapitalaca, u svakoj liniji 1-2..., gledajte nisu svojevremeno ni Oršić, Petković, Kadzior, Hajrović, Leovac, Stojanović itd.. bili kapitalci. I treba dovesti igrače kojima je Dinamo vrh svemira, koji žele igrati Europu, koji se žele kroz Dinamo dokazati, a 400 ili 500 tisuća eura im je bogatstvo. Uz takve igrače, siguran sam, doci ce i 2 do 3 kapitalca, ali oni ne dolaze za Antunovo nego za Veliku Gospu. Bit ce opet Dinamo prvak! Godinama. Imamo Dinamo. Imamo Zvoneta. Imamo tribine. Imamo sve. Imamo i supaka koji žele srušiti, ali, kako je rekao vaš liebling: "Nećete, razbojnici!"

DZIS
  • Noel
    13k

Ovo ni meni nije jasno.. totalne besmislice novinarske..
  • Dino
    4k
    Opasno me radi kad vidim da pucamo na igrace od deset milijuna eura, to sam ceko majku mu
  • scooniepenn
    5.1k

Daj mi stopera razine Teophillea, desno krilo razine Hajrovica i napadaca razine Gavranovica kad su dolazili. To su tocno pozicije na kojima trebamo 3 igraca za prvih 11 i ne moraju biti nista veci kapitalci nego su spomenuta trojica tada bili.
  • El Madrigal
    515
    Doci ce, nije Boban s Marsa pao.
  • JMastermind
    804
    Ne znam zašto, al baš imam jebeno dobar osjećaj za ovu sezonu. Jebat ćemo im majku svima.
  • Paggini
    57.3k
    Opasno me radi kad vidim da pucamo na igrace od deset milijuna eura, to sam ceko majku muDino

Stari, krv mi vrije od uzbuđenja. Točno znam da su japanezeri rekli "evo vam ga za milijun eura", mi smo rekli "jel može za deset?", oni su zasrali košulje sakeom i rekli "nani???? može!!!!" Na što smo mi rekli "previše nam je 10 milijuna eura"

Pa nek netko ne kaže da ne ciljamo visoko
  • El Madrigal
    515

Slažem se. Čovjek dovede 2 lijeva beka, igrače koje ne pamtim da smo na toj poziciji imali dvojicu... (Lecjaks, Stefulj/ Moubandje, Cabraja) Zasigurno neće biti lošiji od ovih parova. Zoran Mamić je napravio svjetsku zvijezdu gurnuti Gvardiola na LB pa valjda ce i Kovačević i Zvone od maloga napraviti dečka vrijednog 5 milijuna eura i već je uspjeh. Sredina vrlo dobra s potencijalom da postane odlična, decki koji ce igrati na krilima nisu Oršić i Pašalić, ali imaju potencijal biti bolji od Pjace i Hoxhe.... Još jedan odličan napadač, možda Selahi i jedan stoper, za Radeljića smatram da bi bio dobar potez. Likovi pričaju kao da Boban ne želi dovesti kapitalce, a zapravo nije lako napraviti čistku i pojačati istovremeno momčad s kapitalcima na 4-5 pozicija. Siguran sam da ce sve biti dobro. Zašto su primjerice Krznar, Kopić, Čačić, Jovičević pa i Cannavarro i Jakirović bili treneri za Dinamo, a Kovačević nije!?
    Jedva čekam sezonu, a uvjeren sam da ce Kova na pripremama složiti ekipu za šamaranje HNLa, a iza Gospe ce doći još 2 kapitalca i prolazimo i EL....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.