• Nogo
    8k
    Ja bi prije dao 1,5m eura za Valinčića koji se dokazao bar u našem hnl-u i super bi se uklopio nego ovog iz Francuske.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Tko i di kaže da je Valinčić otpao?
  • rokikaciga
    2.7k
    Taj mali iz francuske je prvi za kojeg mogu rec da mi je suspektan kao potencijalni novi igrac Dinama
  • rokikaciga
    2.7k
    Haza, napisao je kao ocito je Valincic otpal
  • Mali Zeus
    18.2k
    A još jučer je bilo da praktički dolazi.
  • Zg123
    2k
    Pa ja sam za ovog Barisica citao same pohvale i trebao je ove sezone ici na posudbu u Francusku prvu ligu. Po meni bi to bio odlican transfer za buducnost ako se ostvari
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ok, tvoje misljenje je da Radeljic vrijedi taj novac, moje je da ne vrijedi. Igrao je u Sheriffu, ali je igrao i u Rijeci koju je rasturila Olimpija, jedna referenca vrijedi, druga ne.
    Nisam protiv starijih igraca, nikako, samo nisam za Radeljica.
  • Nogo
    8k

Meni je to isto sve čudno. Istra traži 2m, treba se naći na 1.5m i gotovo. S druge strane igrač forsira prelazak kod nas.
  • scooniepenn
    5.1k
    Radeljić je u najboljim godinama i ne trebamo svakog igrača gledati kroz preprodajnu vrijednost, jer nismo Dinamo powered by tatta više srećom. That being said, od Bobana za prvih 11 Dinama očekujem 28-godišnjeg stopera ranga Teophillea kad je dolazio, a ne ranga Radeljića. Mislim da sam maksimalno plastično objasnio.
  • Haza
    10k
    Što se tiče Valinčića, istina je da ga želimo, i to nije nikakva tajna, ali isto tako, on ne vrijedi 2 mil eura. Sve je upućivalo da će prihvatiti ponudu od 1 mil eura, ali nisu, odnosno očito njihovi vlasnici iz Španjolske misle da mogu dobiti 2 mil eura. Istu vrstu ciganjenja smo s njima imali kod Bakrara.
    Osobno, pokraj Gabriela, ne bi davao 2 mil eura za back up opciju, jer ćemo ionako najveću lovu morati dati za špicu.
  • Droljo
    18k
    ne trebamo svakog igrača gledati kroz preprodajnu vrijednostscooniepenn

Pa ni ne gledamo. Mudražija, Ljubičić, mmaee, kanga itd. Miška, kuleta, hoxhu već imaš.
  • scooniepenn
    5.1k

I to je u redu. Moj je odgovor bio usmjeren na komponentu godina i preprodajne vrijednosti koje se spominju ovdje, što nisu kategorije koje me kod Radeljića konkretno smetaju.
  • Dzoni
    1.6k
    Ne bi bilo na odmet tražiti novog golmana, ako se vjeruje Nevistiću kao starteru barem rezervnog golmana koji bi bio mu dobra konkurencija dok je Čavlina na posudbi.
  • scooniepenn
    5.1k

Ne vidim niti jedan valjani argument da se Filipovića ne zadrži. Osim ako on ne želi ići u Belupo biti 1. golman. Zagorca nadam se više ne vidimo ni u kojem scenariju kao back up opciju.
  • Jurki
    18.3k
    Kaj se Radeljica tice.. ok hnl igrac.. ali ne za 2 mil eura s jednom godinom ugovora s Ri.
    Mislim da se za te novce more najti bolji, a i mlađi igrač negde vani.
    Isto tak dobim proljev kad se spomenu prelasci iz Ri k nama.. tu smo redovito spusili.
    Leskovic, Štefulj, Drmic, Pjaca se isto na kraju pokazal kao losa investicija.. Galesic ( jos nije opravdal svoj transfer, ali ispada kao jako skupa investicija 5+mil eura. Nevistic isto tak nije u potpunosti opravdal svoj transfer.

Svaki put nas je Miskovic nasanjkal.. jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.