• Ivdzo11
    7k
    Upravo iz Širokog Brijega stići će sljedeći perspektivni branič za pulskog prvoligaša. Radi se o Filipu Tarabi, mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine, koji je u prošloj prvoj punoj seniorskoj sezoni (debitirao u finišu prethodne, sa 17 godina) pokazao vidne potencijale. O tome dovoljno govori činjenica da je s 18 godina standardno igrao (39 utakmica), a da je svojim osobinama odmah stekao povjerenje trenera Deana Klafurića da mu se dodijeli kapetanska traka!

U Istru
  • NORTE
    16.4k
    Čemu ovo ismijavanje?
    Svaka čast Slavenu.
    Jednu sezonu su čak bili 2. klub lige.
    Dva puta igrali finale kupa.

Rijeka bi ispala u 2.ligu da joj nije bilo Mamića.
    O kombiju poklonjenih igrača da ne pričamo, na tom su i izgradili uspjehe.

Slavenu kapa dolje!
  • Paggini
    53.1k
    Čemu ovo ismijavanje?NORTE

Pa da Osijek stavi u objavi "dobrodošao u četvrti najveći klub u povijesti hrvatskog nogometa", rugali bi ih jednako.

Smiješno mi je jer nije nikakav uspjeh biti peti klub kad su ti konkurencija propali varteks, propali zagreb, propali inker, propali sibenik...

Simpa je meni Slaven, ali pozicionirati se kao peti najveci klub...
  • rokikaciga
    2k
    Čekam da Hajduk stavi "dobrodošao u treći najveći klub"
  • Shkera
    86
    a pobjeda 2:1 protiv Bielsinog Athletic Bilbaa i 2:1 protiv Aston Ville?

Nogometna romantika
  • NORTE
    16.4k
    Slaven je klub bez navijača i totalno drukčiji od drugih.
    Mali klub, ali bez kompleksa.
    Mala pitoma sredina.
    Doslovno su peti klub lige, iako nisu ušli u nju od samog početka 1992.
    To što su Varteks, Zagreb i Inter propali nije njihova briga.

Nema potrebe uspoređivati ih s prvom četvorkom, oni svoju priču grade skroz drugačije, potpuno sportski, isključeni od raznih borbi i kompleksa prema uspješnijima.

Za Slaven je uspjeh biti peti i oni se time ponose, to je sportski gledano potpuno ok.
    Nije to uopće za usporedbu s npr Osijekom, oni su skroz van tog kruga.
    Osijek je veći grad, klub s dužom nogometnom tradicijom, većom navijačkom bazom i modernim stadionom.
    Misle da su nešto, ali su doslovno četvrti i to ih ne zadovoljava.
  • Hnlovac
    2.3k
    Da Istra nije prokockala finale kupa u zadnjim minutama Osijek bi s 4. postao 5. najveći klub Hrvatske , iza Istre ili Slavena
  • rioda
    8.7k
    mislim da se nemre naštelati zdrijeb.. predstavnici klubova izvlace brojeve... pa tek onda ide kompjuterski zdrijeb.. nakon tog zdrijeba se samo ubace imena klubova.. ili tak nekak slicno..Jurki

Raspored se radi po Bergerovoj tablici. Po njoj se za svako kolo zna koji broj igra protiv kojeg broja. Prvak bira broj, ostali se ždrijebaju i tako se dobije raspored.
  • Crni86
    11.5k
    Nije li Ivan Bozic spica, a ne krilni napadac?
  • Paggini
    53.1k

Sve pet, ali raditi od njih neku romantiku malog underdog kluba je smijurija.

Ne znam jel postoji manje ambiciozan klub, ko vanilija su mi, uvijek neka brljava sredina, nikad negdje (s iznimkom ajde tog drugog mjesta jednom i finala kupa), nemaju ni neki lokalni identitet, nit izbacuju neke klince, nit imaju navijače, nit imaju neki inat, baš nikome ne smetaju, nikog ne oduševljavaju. Nikakav okus mi ne ostavljaju.

Mislim, otužno je što im moram čestitat na tome što su financijski stabilni, jer to je fkt uspjeh gledajući hrvatske klubove.
  • Hnlovac
    2.3k
    Bilo bi mi simpa da ih se uspije skupit četveroznamenkasto na utakmicama i bar koja desetina na gostovanjima

Ovako, klub s 300ak redovitih navijača, na stadionu s 1 tribinom di vidiš samo podravka reklame te gotovo 0 gostovanja, bez ozbiljne navijačke skupine (bar ne još), teško naći neku simpatiju
  • Dr Hofmann
    3k
    Slaven Belupo je Even Steven hrvatskog nogometa, ili po domaći ni vrit ni mimo

4ca2db54-a17f-400f-9ccf-88bbef22aaf6-text.gif
  • NORTE
    16.4k
    Lako je Slavenu bit stabilan klub kad u imenu nosi i ime farmaceutske firme (a tu je i gradska Podravka).
    Nogomet nisu navijači, to je sport i svaki klub ima pravo sudjelovanja.

Bolje i oni nego da te spašava država zakonom o sportu, radiš pakt s Mamićem kao Rijeka ili se prodaš Mađarima da uopće postojiš.
    Nisam njihov fan, naprotiv, ali svako ima pravo na svoj put i nisu za usporedbu s drugima.
    Novac tj. budžet također kreira ambicije.

U Poljskoj je klub Jagiellonia nedavno proslavio na travnjaku 3.mjesto, hej, iako su sezonu prije bili prvaci i igrali četvrtfinale KL prije koji mjesec.
    Ok, izborili su Europu, ali malo je susramlje.
    il20250526_913702279_medium.jpg

Slaven nema navijačku pozadinu jer su mali i nemaju ni neke uspjehe do ulaska u 1.hnl tamo negdje 1998., a u gradu se navija i za dva najveća kluba.
    Mala navijačka skupina žrk Podravke nikad nije krenula pratiti Slaven, ko zna možda i bi da je ime platila Podravka, a ne Belupo.
  • Tvrdica McTvrdi
    465
    Imati jedan takav klub nije problem, dapače vjerojatno ih ta neambicioznost čuva jer da samo jedanput odu u crveno nema Funcuta, Kohorte, grada i županije ili trećih nego je ključ u bravu.
    Problem je kaj mi sad imamo Goricu, okej Good Boysi ali realno svi navijaju za Dinamo, ne razlikuje se u tom pogledu od nekog kvartovskog kluba.
    Imamo Lokomotivu koja nije ni kvartovski klub, ali okej svake sezone izbace dva dobra igrača. Imamo Varaždin za koji nitko ne navija jer je eto fejk.
    Sad smo dobili i Vukovar koji niti ne igra u Vukovaru i ide u stečaj nakon ove sezone 99%, a alternativa nam je Opatija koja je ista priča, niti ne igra u Opatiji. Nakon toga Rudeš ili Sesvete - kvartovski klubovi.
    Opjevano već, ali nedostaju nam Zadar, Dubrovnik, Sisak, Karlovac, Čakovec..to su mjesta gdje se može neka baza postaviti.
  • Mali Zeus
    17.6k
    neće Istra na more.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.