• rakurs
    1.4k
    Jel bi bilo bolje da smo u roku mjesec dana ostali bez njih trojice? Jel bi to promijenilo stvari?
  • pešća
    293
    Dinamu ce odlaskom Baturine, Pjace i Petkoovica vrijednost na Transfermarktu past ispod vrijednosti Hajduka. Ludilo...
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    bez kommentar???:yikes: :rofl:
  • Jurki
    17.6k
    u istom danu ostali bez Petkovića, Pjace, Baturine. Bez komentarafakin

Hvala im na nezaboravnim predstavama ove sezone.. tak su dobro igrali kaj mi je mrsko gledati nogomet.

TM je nebitan. Ako Kova poslozi ekipu kak spada ... i to bu doslo na svoje mjesto.. ali u globalu je TM totalno nebitan.
  • criticus
    3.9k
    Bez komentara.fakin

:lol: :lol:
  • E46
    1.4k
    Decki vi niste svjesni kolko je ovo dobro, pa mi smo igrali spori penzionerski amaterski nogomet sa tim igracima, pa tu 50% ekipe nije moglo presing igrat, novi trener na tome intenzitetj temelji svoju igru, obrana kreće od napadaca i krila, pojedinci ovdje niste svjesni kakvi su igraci Valincic i Lisica za presing, vrhunske atlete a znaju i sa loptom, pa ja mogu samo jedva cekat ovu sezonu kad se sjetim da su blitvarima melnjak i diallo bekovi na strani koju pokrivaju valincic i lisica/jagusic.
  • Pacho
    1.4k
    Dobro je ipak, jer izgleda da su bonusi realni, a imamo i 15% sljedeceg transfera.
  • skener
    3.2k
    Bez komentara.fakin

Već deseti put u zadnjih sat vremena si bez komentara
  • Sbkbbb
    333
    Po ovome sto vidim krecemo sa brzom igrom presingom, ali opet nam fali tu 5-6 igraca koji to mogu odigrat. Isto tako za Lisicu, Mudraziju, Soldu, prevelika je razlika igrat u Istri i Dinamu. Zvone ovdje riskira maksimalno, moze biti ili top ili totalno flop
  • ElDorado
    4.3k
    s obzirom da je prosle godine bilo flop tak nam je svejedno
  • E46
    1.4k
    mudrazija nije zvonina kupnja al sig nema nista protiv jer decko zivi dinamo i nije skup.
  • Nogo
    7k

Mudri (1,20), Ljubicic (5) , Lisica (850), Soldo (1,50)...i tu si opet na 10m eura +
  • Neron53
    1.7k

15 posto transfera ili 15 posto na razliku u transferima?To je fina razlika.
  • marcio amoroso
    42.5k
    Doći će još TM vrijednosti u Dinamo, samo polako.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Svatko tko malo bolje poznaje nogomet i prati Dinamo, svjestan je da je došao trenutak za rastanak s Petkom, po meni čak i da nije ozlijeđen, i pretpostavljam da je to obostrana želja.

Sve da je klub i htio da ostane, meni je suludo da se ide u takav rizik, nakon što ti glavni napadač vuče 6 mjeseci kroničnu ozljedu.

Nitko nije veci od kluba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.