• vlatkomarkovic
    1.6k
    Kao sto sam negdje napisao analizu… Mislim da iduća godina će jako ovisiti o tome koliko ćemo pogoditi ili promašiti pojačanja…. Dio toga će morati biti popunjen stranim igračima, to je najveći rizik…. Koliko je prošle godine bilo dobro stanje na tržištu toliko je ove godine loše za klub poput Dinama… ali koliko lošu sportsku politiku imali ove godine toliko imamo dobru ovu godine….
  • austrijanac
    7.2k
    Jel ima postotka ili
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Ja ne znam niti jedan transfer ovakvog tipa u zadnjih par godina da nije imao bar neki minorni postotak…
  • Neron53
    1.7k

Kazu da ima, 20 posto.
  • Boycie
    2.9k
    Pise imbex 15%.
  • nwankwo646
    581
    Meni je Pjaca najdraži, ali vjerojatno je netko na Catapult pogleda broj šprinteva, količinu trke u visokom intenzitetu, ukupno pretrčane kilometre itd... onda na to nadodaš da nije dovoljno opasan po gol, da mu je broj udaraca na gol minimalan s još minimalnijim postotkom realizacije i zaključio da taj učinak nije vridan plaće koju prima, nažalost. Bolno, ali jednostavno! Virujen da su kod eto Lisice drugačije.
  • ElDorado
    4.3k
    Nadam se da u bonusima nije Como prvak, Baturina osvajac zlatne lopte i slicno
  • pešća
    294
    Navodno nastupi u pitanju. Nista, nadamo se da se ne bude tamo presetaval kao u Gorici.
  • DiddyGuela
    3.6k

Prije svega trener ce morat iz svakog igraca znati izvuci 100% jer je prakticki nemoguce pogotiti 8 od 10 transfera.

Kova mora izgraditi sustav u kojem ce svaki igrac u svojoj ulozi doprinjeti uspjehu momcadi. Bio to netko koji ce biti top transfer ili onaj tamo sa klupe koji ulazi po 15 minuta u HNLu. Svaki igrac mora biti vazan u svojoj ulozi.
  • Jurki
    17.6k
    samo mu treba pojacati Maxflu, playstation razbiti z sekirom i ograniciti mu instagram.
  • dbut
    106

Bolje pitanje koliko posto ide baturini i agentu od ovog transfera?

Brutalna čistka kluba, jedva čekam prve pripremne tekme da vidimo na kaj licimo! Samo da ne bude ona: ekipa se gradi, ekipa se ne kupuje!

A Bobanu podrška i vjerujte da je ovo jedina ispravna dugoročna strategija kluba, makar će možda rezultati doći za koju sezonu, Al opet nije da postoji neka velika konkurencija u HNLu... I nadam se da je Boban tvrd pregovarač oko prodaje
  • Diavollo094
    8
    Puno glavnih odlazaka samo da dođu malo jače zamjene a ne samo rotacijski igrači iz HNL-A
  • fakin
    869
    u istom danu ostali bez Petkovića, Pjace, Baturine. Bez komentara.
  • NB86
    16.8k
    Koja je razlika dali smo ostali u jednom danu bez njih, ili u 3 razlicita dana ? Jedino iznenađenje je pjaca, ovo ostalo se sve znalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.