• Crni86
    11.5k
    haza, emreli, miro vugrinec…
  • Mlađi referent
    13k
    Drago mi je radi dolaska Vidovića

Ne bih bio fan da se nakrcamo igračima koji igraju samo na fizikalije, a nemaju nikakvog vica u igri
  • Mr Anderson
    12k
    Stoperi, lijevi bočni i špice se slabo vrte po medijima.
  • don
    13.4k
    Stoperi, lijevi bočni i špice se slabo vrte po medijimaMr Anderson

hvala Bogu, to znači da smo u kontaktu s njima.
  • nemapredaje
    5.3k

Mislim da je stvar u tome da te pozicije tražimo izvan HNL-a.

Jer sve ovo što dolazi do medija mislim da je većinom iz tih klubova u kojima su igrači koje želimo, a ne iz Dinama.
  • Navijač Dinama
    10k
    Ja bi vjerovatno najsretniji bio kad stopera možda i ne bi dovodili, nego ostali na Galešiću, Teophileu, Živkoviću(imao je čisto ok sezonu u Lokomotivi) MmmaeuBernaeueru(ne znam službeno što je sa Maxxa) i Jakiroviću Jr. za kojeg se nadam da će dobijat ove sezone puno ozbiljniju šansu nego prošle dvije, pogotovo što je novi ugovor potpisao.

Vjerujem da u klubu(Boban) razmišlja da su nam prioritet šestica,desno krilo(Jagušić i Lisica nisu tu još službeno), lijevi bek i jedan-dva napadača(ovisi kako se rasplete situacija sa Petkom,Kangom i Kulenovićem).
  • Zg123
    2k
    Treba malo iskusnijih igraca, ne mozemo samo sa klincima igrati. Od iskusnijih ostaju samo KTC i Misic za sada, po meni je steta sto se nije zadrzalo Franjica kao predvnodnika novog Dinama
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Ovu temu treba nekako postaviti da samo 3-4 forumasa ovdje mogu komentirati zato sto i imaju najkvalitetnije informacije. A ako ima netko da ga zivcira ovoliko gomilanje stranica predlazem vam samo listajte stranice i trazite njihove upise,ostalo i ne trebate citati. Provjereno radi vec 2 prijelazna roka
  • BPAM
    140
    Ja ne vjerujem za sada u Morena Živkovića. Ničime me nije uvjerio da je stoper na razini prosjeka HNL-a, a kamoli stoper za razinu Dinama.
  • Crni86
    11.5k
    Od iskusnijih ostaju samo KTC i Misic za sadaZg123

Galesic, neva, rpg, doveli ljubicica. Sa tim da ocekujem miska, galesica, nevu, ljubicica i rpg-a u prvih 11. To je vec skoro pola ekipe. A za prvih 11 jos nismo popunili pozicije desnog krila, lijevog stopera, lijevog beka i napadaca.

Znaci vjerojatno ce nam 70% prvih 11 biti iskusni igraci.
  • GOAT
    2.9k
    Imaš opciju "follow" pa pretpostavljam da ti dođe obavijest ako nešto objave i miran si
  • OsamŠest
    5.4k

Ja bi se čak usudio kladit da će brzo postati nezamjenjiv.
  • wolfgang14
    2.3k
    haza, emreli, miro vugrinec…Crni86

Niko1986!
  • JMastermind
    749
    Goran Čičin-Maderfaker :lol:
  • FrodoJePurger
    351
    koji su najrealniji transferi u Dinamo po špekulacijama koje kruže?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.