Botove i medije drži isključivo ljevica i to barem nemoramo voditi raspravu jer je jasno ko dan. — mali M
Ideologiju tjera jedino ljevica i njezini mediji jer ti isti mediji potežu pitanje abortusa, Crkve i sličnih stvari koje nemaju veze sa političkim programima stranaka, a ljudi se lože na takve gluposti — mali M
Budimpešta je odličan grad ali Mađarska je gro nazadovala zadnjih 10 godina. — Hnlovac
Još jedan graf propadanja Mađarske — Hnlovac
jednima i drugima (politicarima) odgovara da se prica o lijevici/desnici jer jedino tako mogu skupljati glasove.
Da ljudi ne gledaju na to kroz lijevodesne naocale, vidjeli bi gro afera, lopovluka i stranke bez ikakvih suvislih programa i nitko nebi glasao za njih.
Hrvatska ce istinski napredovati iskljucivo kada prestanemo imati te lijevodesne naocale i kada se nebudemo okupirali tim epitetima. — jedan u nizu
Mene samo zanima ljudi koji ovako razmišljaju, jesu li naivni ili su uistinu indiferentni prema svemu u životu? U politici biramo između kune ili eura, života ili čedomorstva, monarhije ili parlamentarizma, NATO ili Rusija, čuvanje granice ili ne čuvanja granice. — Tvrdica McTvrdi
sori, ali ovo jednostavno nije istina — jedan u nizu
kada prestanemo imati te lijevodesne naocale i kada se nebudemo okupirali tim epitetima. — jedan u nizu
Shvatite da nitko, ali nitko nema pravo nekome govoriti da li smije biti dinamovac ili ne — jedan u nizu
Kažeš ovo i onda zaljepiš tri članka o HDZovim botovima za koje sam ti jasno napisao da nisu desnica. HDZ ove politike su nekadašnja ljevica. Nama se cijela politička scena pomaknula i lijevo, ja neznam zašto se to pokušava osporiti... "Ekstremna desnica" su neke kvazi mini stranke u pokušaju ili kakti neke udruge koje su marginalne... Ajde zamolit ću te da mi jasno ovdje napišeš dve tri ekstremno desničarske relevantne opcije...čisto zabave radi — mali M
to da su i jedni i drugi isti može tvrditi samo netko tko je pozicioniran na lijevi politički spektar jer politički, medijski i društveno je svatko tko nije lijevo pozicioniran marginaliziran... Nismo isti ni u kojem filmu.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.