• E46
    1.6k
    proracun ce ove godine bit 50 mil MAX
  • Fan
    1.2k
    Da Como nudi daleko manje nego mi tražimo.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Vjeorjatno je automatki prijevod ali svakako je jasno razumljivo sto se misli pod tim. Jel ti lakse ici po uzbrdici ili nizbridici?
  • Dzoni
    1.7k

Dobro eto i toliko da bude, moraš ga zatvorit prodajom Baturine i EL
  • scooniepenn
    5.1k

To sam upravo htio napisati. Proračun je lani rastao zbog premija za Ligu prvaka, a i ovogodišnja ekipa će biti očigledno jeftinija nego lanjska. Preko 50 milijuna nema šanse da će biti budžet.
  • Sajla
    11k
    daj neki sažetak onda da ne moramo i mi klikati na gluposti ;)
  • Ritam Ulice
    1k
    znaci citam i taman krenuo puknut link ovdje… nevjerojatno sta objavljuju.. kakvi idioti.. kaj ih ekipa bicuje u redakciji pa moraju objaviti svaki dan samo da objave.. :vomit:
  • Dinamovapriča
    541
    Bolje nemoj citat, oci ce te zabolit.

Doznajemo: Konačno rješenje problema koji prati Modre, Dinamo dovodi čak dvije zamjene za Brunu Petkovića!?
    Dinamo ovih dana intenzivno radi na dovođenju još jednog, pa čak i dvojice centarfora

Pisali smo već o vjerojatnom odlasku Brune Petkovića s Maksimira ovoga ljeta. Sljedećeg će tjedna Zvonimir Boban i Petkovićev menadžer Ivan Cvjetković definirati uvjete Petkovićevog odlaska, a to otvara i novo važno pitanje za Modre - kako nadoknaditi najveću zvijezdu, igrača koji je zadnjih sedam godina vukao momčad.

Odlaskom Petkovića više se prostora otvara Sandru Kulenoviću, koji je potpisao 22 pogotka u svim natjecanjima prošle sezone. No, Dinamo intenzivno radi na dovođenju još jednog, pa čak i dvojice centarfora. Zvonimir Boban, doznaje SN, na stolu ima i neka inozemna imena, no teško je u ovom trenutku išta prognozirati. Od ranije se s maksimirskim društvom povezuju Dion Drena Beljo, Igor Matanović i Ramon Mierez.

Rapid Beč ima mogućnost otkupiti Belju nakon istekle posudbe, inicijalno je pod ugovorom s Augsburgom do ljeta 2027., a vrijedi provući i da su Nijemci počeli "šuškati" o Werderu kao opciji za Matanovića, koji ne pronalazi važnu ulogu u Eintrachtu. Mierez je po odlasku u Al-Jaziru (prošlog ljeta) potpisao ugovor na dvije plus jednu godinu.
  • Jaro
    10.5k
    Dinamo nije u poziciji da se mora ciganiti radi 2-3 milijuna euraFabercaster

jer 2-3 milje padaju s neba valjda... pa dat i njima popust (ovo nije za reputaciju vec za bogatstvo Coma sada) jer ce oni za 10-15 godina doci kupiti nekog drugog igraca...
  • Zagi
    10.8k
    Drugi aspekt je svakako poslovanje u dobroj vjeri. Odličan primjer je recimo naša suradnja s Interom koja se rijetko spomininje a traje 25+ godina. Inter će ako naiđe na recimo 3-4 podjednaka igrača zasigurno prvo doći i raspitati se kod nas zbog npr. Šimića, Brozovića, Kovačića i (nadajmo se) Sučića. Dinamo nije u poziciji da se mora ciganiti radi 2-3 milijuna eura s Comom ako cifra prelazi 20 milijuna eura, jer ako se Baturina isplati, oni će se sigurno jednog dana vratiti po još.Fabercaster

Znači Inter dobije jako dobre igrače, provjerenog karaktera i ispod cijene.
    I tata bi sine.
    A mi? Uspjeh da smo prodali te igrače po nižoj cijeni? Jer da nije bilo Intera, kome bi jadni utopili igrača koji sa 20ak godina pretrči 18 km po tekmi i uz to zna igrati.

Sjajno za njih ali ja to nebih nazvao poslovanjem u dobroj mjeri već eksploatacijom.
  • Pacho
    2.5k
    Ili ce mozda Inter sljedeci puta doci s jacom ponudom za nekog novog Batija da ga ne bi opet uzeo Como?

Jebote ako nam reputacija nije dovoljno dobra nakon razvoja i prodaje Modrica, Eduarda, Corluke, Mandzukica, Brozovica, Lovrena, Badelja, Kovacica, Kramarica, Olma, Gvardiola itd te nakon ovih uspjeha reprezentacije, onda stvarno ne znam sta jos trebamo napraviti. Mislim da je upravo sada trenutak za naplatu gore nabrojanog.
  • NORTE
    17.7k
    Como malo sutra, još jednom.
    Ko ne da pare neće dobit Batija.
  • rokikaciga
    3.1k
    Svaji dnovinar i "insajder" drugacije govori o situaciji sa Batijem.

Ovaj sad kaze da ne nude niti 20m, a netko jucer javio da je ponudeno 21+4
  • Jaja
    26
    Kojih 50 milijuna? Pobjeda protiv Milana 2 milje, prodaja Sucica minus agencijske provizije ajmo rec 13, europska liga 10+, marketing karte clanarine tv prava sponzori itd 20, transfer Baturine minus provizije nek bude 20, prodaja jos nekih igraca (Bulata, Bernauera, Stefulja itd) 5+milja.Dakle 70 milijuna prihoda ugrubo. Uz to imamo iz prosle godine plus 7.5 milja godinu prije 4.5 a do 2020. imamo sitne pluseve oko milijun eura.Zar stvarno mislis da cemo s takvim prihodima imat rashode 50 milijuna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.