• BPAM
    134
    Navodno je Valinčić dogovoren.
  • CastAway1986
    3k
    Piše se po netu da je Jakiru zanimljiv Arber Hoxha a Dinamo traži 1.5M..
    Isto tako neka Bayernova Twitter stranica navodi da je Dinamu I Heidenhaimu uz Vidovića zanimljiv i Bryan Zaragoza haha
  • don
    13.3k
    samo čisti Zvone, sve redom.
  • Nogo
    6.7k
    Ademi, Rista, Perić, Bočkaj, Mmaee, Kanga, Zagorac, Oliveras, Pavić, Mbuku, Cordoba, Bulat, Živković...ne znam jesam li nekoga zaboravio.

Ja znam da se sve ovo ne može rijesiti u jednom roku. Vjerujem da će biti prodaja, raskida, posudbi ali stvarno su se svakakvi igrači nakupili na našu "sisu".

Vjerujem da Boban, Dabac, Dinamo može podignuti stvari na jedan veći nivo. Ovo se nakupilo par rokova i teško će se iskorijeniti odmah.
  • CastAway1986
    3k
    S obzirom da Čavlina ide u Lokose vjerojatno neuništivi Zagorac ostaje kao treći vratar iza Neve i Filipovica
  • E46
    1.4k
    bas tako i mora bit, mora se znat ko je gazda uvijek u svemu, ta sranja da se treba pitat više ljudi vidili smo ovu i proslu sezonu dokle nas je to dovelo. Mora bit jedan pojedinac koji ima muda povuc kljucne poteze i za to snositi posljedice, kod nas se to u nasem mentalitetu zove gazda, a ti to nazovi kak hoces al bez toga ne ide.
  • keppi
    392

Faze Nouns...
  • Jurki
    17.4k
    ne vidim zbog cega bi trebali torpedirati Pavica? Decko nije dobil prave šanse, njemu trebaju minute u Dinamu II. Živkovic se bu vjerojatno boril za minute u prvom sastavu, te Cordoba koji je puno placen, a nismo ga uopce vidjeli.. (treba mu posudba u Hnl).
    ostalo kaj si napisal je za prodaju..
    Oliveras i Mbuku su bile posudbe i njih sigurno nebumo gledali u Dinamu sljedece sezone. Risto se vec oprostil.. a zaboravil si napisati Petkovica..
  • Nogo
    6.7k

Posudba Pavica. Nisam napisao da svih trebamo torpedirati ali ne vidim njega nikako kod nas u ovom trenutku.
  • din
    823
    Isprike vama koji tako pišete, ali "navodno" je odličan izvor informacija za sve nas ovdje, koriste ga i novinari..
  • Dinamovapriča
    266
    Haha Faze Nouns je prije 2 tjedna napiso da je MV novi igrac Dinama. Nemoj mu puno vjerovat. :razz:
  • Dzg69
    78
    sta nije to Miro
  • Dinamovapriča
    266
    Ne znam za njega, ali znam da je Faze Nouns prije 2 tjedna napiso da je MV novi igrac Dinama. :rofl:
  • rakurs
    1.4k
    Taj Faze Nouns je stopostotan u svojim informacijama, 100% je fulao.

A ovdje ga se još uvijek s vremena na vrijeme stavlja :lol:
  • Dinamovapriča
    266
    Nemoj tako, fulao je 95% sto je objavio. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.