• fakin
    855
    daleko je sosa od Dinama
  • Nogo
    6.7k

Zadužio je klub.
  • Navijač Dinama
    10k
    to kapitalac kojeg ciljamo na stoperu onda bas i nisam odusevljen.Orc123

Pa i nije baš da imaš izbora..., doduše imaš Živkovića, Mmae, Perića, Gurlicu ili koga već.

Od Radeljića trenutno nemaš boljeg stopera u ligi, pa kom pravo kom krivo.
  • Orc123
    11.8k
    u ligi...a kaj se Dinamo koji je osigural EL i ove godine osvojio 11bodova u LP mora samo ograničiti na HNL?
  • fakin
    855
    Odjednom su nam standard postala hnl pojacanja, ne znam kako ni zasto
  • rokikaciga
    1.8k
    Odjednomfakin

Ponovno*

I bolje da jesu.
  • Noel
    12.2k

Lijevi bek ,napadači i Ljubičić neće bit HNL pojačanja. Samo smireno..
  • Orc123
    11.8k
    a kaj smo s krilom, barem desnim? A 6ica?
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Dinamo mora biti racionalan i učinkovit, a ako nemamo gomilu love za sve moguće pozicije - Radeljić je top, ima dečko sve i nama je definitivno pojačanje, ako dolazi. Ne možemo se natezati s nekim nepoznatim strancima kad imaš provjereno rješenje.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Radeljić, katastrofa ako je istina. Nije nešto u igri nogom, šeprtljav, nespretan, nervozan, maše rukama (mogao bi zamijeniti Uremovića na mjestu DJ-a u Jeličićevom klubu). Osvaja neke zračne duele na račun visine koju ima. Nadam se da nije istina. Mislio sam da ne može gore od Lisice, kad ono - ipak može. Sve se bojim lijevog beka i napadača. Fun fact, lik je u Rijeku došao iz Sheriffa. Taman netko danas spomenuo tu masterclass viziju Šimića da nam uzor bude Sheriff pa tako dovodimo donedavnog igrača istog kluba.
  • Navijač Dinama
    10k

Ne mora. Nisam ni napisao. Napisao sam ako idemo po stopera u kontekstu lige onda Radeljić. Jer su nam pretpostavljam DĆC i Pogrančić vjv. nedosižni.

Govorim također iz konteksta zato što je očito Bobanu koji vuče sve poteze fokus na domaćim igračima, onim gotovim u formiranju(kao Radeljić) prsopectima i potencijalima(Jagušić i Lisica) kao i domaćoj ligi.

U kontekstu usporedbe, jedan je Radeljić se i vani pokazao i bio bitniji- bolji kotač i igrač u ondašnjem Sherrifu, nego recimo Sammy Mmae u Fradiju.

Druga stvar, ako imaš kakvu preporuku ili nekog igrača, napiši slobodno, ne boj se, nećete nitko kamenovat.

ovo trkeljanje "nisam zadovoljan/ovaj mi se ne sviđa" a ne ponudiš/preporučiš drugo riješenje mi je niđe veze, ne samo od tebe, i ne u kontekstu igrača, da ne bude zabune, nego za sve.
  • dinon7
    1.8k
    Radeljić… e svašta se ovdje može pročitati
  • Orc123
    11.8k
    Medic nije nista losiji od njega, Koski je puno kvalitetniji stoper, Jedvaj je puno kvalitetniji....nista protiv njega ali u ovom slucaju meni ona uzrecica nema stranca do Bosanca ne drzi vodu...nije mi on kapacitet za nas ali svatko ima neko svoje misljenje i treba to postivati.
    eto ti iz HNL je Koski definitivno najbolji i jedini izbor na stoperskoj poziciji.....i jos k tome mlađi i potentniji
  • Svi na Sjever
    2.8k

Da ,Kvasina u podcastu rekao da je jako blizu, a neki dan je tako najavio Jagušića kad se pisalo da ostaje u Belupu.
  • fakin
    855
    U istoj minuti jedan napise da je radeljic top da decko ima sve i da je veliko pojačanje, a drugi napise da je katastrofalan, seprtljav, nespretan, stalno nervozan.

Kome sad vjerovati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.