• Zagi
    10.7k
    Međutim, ako svatko ima iste alate gdje je onda tvoja prednost?The Undertaker
    U interpretiranju podataka odnosno kako interpoliranju individualnih vrlina i mana u momčadsku cjelinu.
  • Filip85
    347
    Možemo li mi imati 1-3 transfera godišnje u lige 5-ice i njihovih TOP 5 klubova? Tome se nadamo,to zelimo,El Madrigal

Nama treba zakon do 28.godine, a klubovi iz liga petice za koje me zaboli k**** nek si traže igrače negdje drugdje.
  • vjeko1701
    16.6k
    Zanima me kako bi ti to prošlo.
  • Paggini
    59.6k

Super, a tko će financirat klubove koji nemaju izvor prihoda osim prodaje, država?
  • Brusa
    3.5k
    Kule zabije 10 golova u austrijskoj ligi, zabije bez problema 2 gola ili čak 3 u bundesligi ili 7 golova u polurekreativnoj arapskoj ligi.
  • Filip85
    347
    A vjerojatno nikako, barem ne dok smo u ovoj masonsko-sotonističkoj tvorevini zvanoj EU, jednog dana, nadam se skoro, kada se ista raspadne, onda ćemo moći odlučivati o svojoj sudbini.
  • Filip85
    347
    Pa ako igrači ne odlaze, onda imaš stalno jak roster, ulaziš u LP i na taj način se financiraš :)
  • Filip85
    347
    Ma znam da ništa od toga, ali gledam film o osvajanju KVG '67-e, pa me malo prebacilo....
  • vjeko1701
    16.6k
    Kako onda zemlje van "masonsko-sotonističke tvorevine" nemaju tako neko pravilo?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Nama treba zakon do 28 godine, ali ne za nogometaše nego općenito. Well, istočnim susjedima ide skoro jednako dobro na taj način...

Sad šalu na stranu, zakon do 28 nije realan, ali možda bi se do 21-22 mogli ako ništa drugo postrožiti uvjeti.
  • GOAT
    3.6k
    Da.. klubovima koji žive od prodaje ćemo zabraniti istu i onda ce oni preživljavati od?

Knjizit cemo svi Vuskovica dok najbolji talenti ne napune 28 :lol:
  • Crni86
    12.7k
    Mislim da niste svjesni sta bi se time dugorocno napravilo… Samo bi pogorsali kvalitetu lige jer bi upravo zbog takvih restrikcija mladi talenti jos mladi bjezali van (dok jos nemaju ugovore i nisu punoljetni) ili bi potpisivali jedno godisnje ugovore.

Nek se klubovi potrude da stabliziraju svoje financije, da se budgeti povecaju i da sve ide prirodnim tokom. Nisu nista igraci krivi za trenutacno stanje pa da ih se kaznjava nekakvim zabranama
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Manji offtopic, al jel nije to pravilo( do 28.godina) bilo i u bivšoj državi ili sam nešto mašio?
  • pešća
    442
    Vratimo se na aktualne teme. Fabregas navodno nazvao Baturinu, sahovski potez Coma u pregovorima? Mozemo uskoro ocekivat sponzorirane clanke kako je igrac zasluzio odlazak i da Dinamo ne treba tu otezavat :roll:
  • The Undertaker
    8.5k
    Džaba krečite, to je riješeno 1995., Bosmanovim pravilom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.