• Ludovic IX
    8.7k
    La bomba, ovo je forum navijača dinama..a ti ovako podcjenjujes dinamo.
  • Ritam Ulice
    603
    Možda Modrić želi nešto napraviti posle nogometne kariere za što mu treba ogromno novca

Sto vise citam sranja od upisa ovog labombe, sve sam vise uvjeren da je on neki latino ai trol bot profil jer ove konstrukcije recenica nemre bilo tko slozit.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Modrić je već toliko dao Hrvatskoj i Dinamu da mu ne može nitko ništa moralizirati oko njegovih odluka.LA BOMBA

Baš, toliko puno je dao Dinamu da se još tresem od uspomena
  • LA BOMBA
    285
    La bomba, ovo je forum navijača dinama..a ti ovako podcjenjujes dinamo.Ludovic IX

Šta se tu podcenjuje? Ja pričam sa striktno sportske perspektive, o stvarima koje su bitne profesionalnim nogometašima.

Neke stvari koje su bitne navijačima kao povijest kluba, kulturni identitet, grad, politika itd. .. Pa evo, to su stvari bitne samo navijačima.

Ja ne mogu uzimati ozbiljno ljudi koji vrijeđaju Modrića zato što se nije vratio u Dinamo kad ima ponudu Milana.

A kad se već uzimaju ti kriteriji, zašto se onda ne napada i Bobana koji se nije nikad vratio u Dinamo? Poslednji klub mu je bio Celta Vigo. Sa 33 godine je prestao igrati nogomet umjesto da bi se vratio u Dinamo.

Zanima me za kojeg igrača dinamovca mislite da bi se uopće vratio u Dinamo ako bi imao ponudu Milana?

Kao što sam rekao, Poljaci ne traže od Lewandowskog da se vrati u Lech Poznan, u Argentini nitko neće vrijeđati Messija ako se ne vrati u Newell's, u Portugalu nitko ne priča više kako će se Ronaldo vratiti u Sporting. I to su veliki klubovi... Za njihove navijače. Tu se sad postavljaju neki nerealni kriteriji za Modrića.
  • LA BOMBA
    285
    Baš, toliko puno je dao Dinamu da se još tresem od uspomenaJos-Optimus

On je posredno Dinamu ogromno dao sa time šta je napravio u karieri sa reprezentacijom i Realom jer je digao renome hrvatskom nogometu i omogučio da može Dinamo prodati talentirane igrače za više novca.

Kad vidiš da Dinamo proda igrača za 15 mil - od toga su barem 3-4 zbog Modrića i ugleda kojeg hrvatski nogomet ima zbog njegove kariere.

U nogometu je već dugo poznato da igrači određenih nacionalnosti vrijede više. Npr. top engleski igrači se uvijek prodaju za nekih 20 mil više, kad vidiš za koliko se je npr. prodao neki Maguire. U nogometu se to zove "English tax". Brazilci također, ako neki igrač ima brazilsko ime i zna nešto driblati, ide za 100 mil kao Antony. Ovi igrači ne bi vrijedili toliko ako bi bili iz ne znam Moldavije.

Modrić je svojom karierom mnogo pridonio reputaciji hrvatskog nogometa i sada su hrvatski nogometaši u rangu nacionalnosti iz kojih se talentirani nogometaši automatički prodaju za nekoliko miliona više. To da si ti stvorio igrača koji je osvojio zlatnu loptu nije mala stvar. Pogotovo za Dinamo, koji će uvijek biti poznan kao klub Luke Modrića - u dobrom smislu.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    prestani koristiti Chat gpt za svoje odgovore, svaki upis ti je sastavak. Luka Modrić nije Dinamu donio ništa spektakularno, donio je sebi i Dinamo je njemu omogućio ovo što danas živi. Ne trebaš mi objašnjavati tko je Luka Modrić....iz konteksta Dinama više su donijeli jedan alkić Sammir i stranac KTC...a što se transfera tiče, kad izvlačiš torbe novaca iz kluba onda to i nije neka referenca
  • LA BOMBA
    285
    Koliko je Dinamo dao ili uzeo Modriću je relativno. Dinamo je Modrića slao na posudbe i ako je Modrić bio dovoljno dobar da bi igrao ali nije što se je forsiralo Kranjčara koji se je kasnije totalno popišao na Dinamo i išao u Hajduk. Tako da je Dinamo zbog nepotizma Modriću uništio dvije formativne godine kariere. U to vrijeme je Dinamo bio totalno ponizen zbog Hajdukovih naslova i tog Kranjčarovog transfera. Modrić se je tad vratio i spasio Dinamo, vodio ga do naslova, i Hajduk se nikad više nije vratio na vrh. Onaj naslov 2006 je bio mnogo više emotivan od svih kasnijih naslova i u navijačkom smislu vrijedi više nego Sammirovi naslovi.

Ako Dinamo ne bi dao šansu Modriću dobio bi je u nekom drugom klubu, dok Dinamo ne bi mogao naći drugog Modrića, jer takvog igrača više nikad neće biti.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    posudbe su stvorile Modrića, kao i sve igrače prije njega. Jedan Boban je išao na posudbu u Bari, a već je bio ime. Ne laprdaj, sramotiš se.
  • austrijanac
    7.1k
    Luka Modrić duguje Dinamu više nego što Dinamu duguje njemu.

Odlazak u raspali Milan koji će iduće godine, kako sad stvari stoje, imati još goru sezonu nego ovu, je debilan i neshvatljiv potez.

Taj potez nema smisla niti iz životnog, niti iz sportskog kuta, a svi vi koji orgijate nad time kako je to vrhunski odabir i da mi ne kužimo što je Milan, samo pokazuje da vi ne znate što je Dinamo.

Licemjeri kao i on.
  • NORTE
    16.2k
    raspali Milan koji će iduće godine, kako sad stvari stoje, imati još goru sezonu nego ovuaustrijanac

Molim te pojasni ovo mišljenje.

Što se Modrića tiče naravno da ćemo mi navijači dinama o njemu zauvijek imati ipak negativno mišljenje baš zato jer mu je ispod časti doći u klub kojeg čak i stranci smatraju velikanom.
  • Tvrdica McTvrdi
    346
    Kaj nisi ti Slovenac? Kako možeš ocijeniti jel nam dovoljno dao ili ne?
  • rokikaciga
    1.8k
    Jebote, ovih 7 dana prode brze nego ocekivano
  • austrijanac
    7.1k

Ma naravno Norte, koliko čitam i oni spremaju čistku od 10+ igrača, a pogotovo prodaja dvojice najboljih, Leaa i Reijndersa mi neuljeva nekakvu nadu.

Na to sve kad se doda da su godinama kriminalni i imaju mentalitet luzera, ne vjerujem da imaju ikakve šanse za napredak iduće godine.

Ok kapa dole za titulu 2022, ali više vjerujem Juveu do godine nego njima.
  • crophantom
    761
    kako površno razmišljaš, eto, da nije bilo Dinama, bilo ko na svijetu bi dao šansu Modricu. Jer eto trgali su se klubovi da nam ga otmu dok se kalio po Zapresicu i Mostaru.
    Možda bi, možda bi se bez Dinama izgubio negdje kao tisuće drugih.
    Kako kaže dokumentarac, na svakog Jordana postoji bar jedan Len Bias.
    I stvarno ne kuzim sto si ti, ne činis mi se baš kao navijač Dinama, nego neko ko iz Slo iz nekog razloga voli pratiti HR nogometa. A za to imaš 5 drugih, prikladnijih foruma.
  • LA BOMBA
    285
    Ja sam samo napisao istinu da se Modrić neće vratiti u Dinamo i bio sam progonjen sa foruma.

Sad kad svi vidite da sam bio u pravu opet sam progonjen zato što sam napisao razloge zašto se nije vratio.

Izgleda neman nikakve budućnosti na tom forumu tako da bolje da idem sam prije nego što opet dobijem ban.

Poslednji post. Ciao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.