• Crni86
    11.1k
    “Šteta, jer Bruni je bila ponuđena uloga apsolutnog lidera i to uz postojeću plaću, bez smanjenja kao što se pisalo” - znaci prema Ledinskom placa se uopce nije trebala dirati vec ocito neke druge stvari se nisu usuglasile.
  • Ere86
    198
    Davno je se u Vinkovcima digla poruka..... Koga nema bez njega se hoće i može onaj tko te voli s nama u kop doć će.. Bez svakog se može pa tako i bez njega , za sve do sad učinjeno hvala.
  • Thor
    233
    Nadam se da se Bruni jos igra ozbiljan nogomet. Samo to je bitno. Nema diskusije da on zna i moze. Znamo da zna i moze. Kad je htio bio je i bili smo top. Pitanje je da li se njemu to jos da. Treba biti posten i reci jer ako ostane zato kaj nema drugog izbora tj ako se ne nadje neki klub kamo bi otisao zadovoljan a tu mu se treba korigirati ugovor ( takva je prica u medijima) onda necemo gledati pravog Brunu a pitanje je da li se to onda i nama i njemu isplati tj ima li to smisla.
  • austrijanac
    7.1k
    Savjetujem onda Tarzanu da pita Turke zašto ne svira Thompson na tekmama.
  • Sava Krpa
    476
    Bez obzira na poneka hodanja po terenu, ne mogu ti nista uzeti za zlo. Toliko si mi sretnih trenutaka donio i povjerenja ulio kad uđeš a rezultat nam ne ide u prilog da cu uvijek biti tvoj fan. Hvala za sve i sretno dalje.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Uz Eduarda ,za mene si najvecih napadac kojeg smo imali posljednjih 20 godina. Igracina kakav se rijetko vidja , i imas Jos puno toga dati . Ako je istina hvala na svemu kralju nogometa
  • Tvrdica McTvrdi
    346
    Dakle odustali su od Livaje i idu po našeg Petka? Još jednom pokazuje da je bolji od masnog :cool:
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Moj najdraži, uvjerljivo najdraži igrač. Mislim da je za sve najbolje rješenje da ode
  • Jima
    194
    Izišlo i službeno dva dana nakon moje objave. Viđen na povratku iz Turske, a nije bio tamo turistički.
  • Mislav24
    10
    Bruno Petković je već sada legenda Dinama, a o legendama ipak drukčijim riječnikom. Kakva god sezona… Navijači Dinama trebaju malo kopati unatrag zadnjih 7 godina da se podsjete što je klub napravio s njim. Npr. skinuto prokletstvo europskog proljeća (50-godišnje), pa prema sadašnjosti
  • badjibadara
    5k
    Navijači Dinama trebaju malo kopati unatrag zadnjih 7 godinaMislav24

6. Prošle sezone ga baš i nije bilo nešto.
  • Bjelko77
    8
    S odlaskom Brune ce definitivno zavrsiti ovaj golden age Dinama koji je zapoceo s Bjelicom, i nekak je i moralo ispasti da je s njim i zavrsio.

Zao mi je, ali mi je zao jer je posljednjih 7 godina bilo predivno biti navijac Dinama. Bilo je i boli, ali nam je Bruno podario puno vise sretnih trenutaka. Ne samo u Dinamu. On je zabio, a Orsic asistirao jedan od najbitnijih golova u povijesti repke.

Zavrsilo je zlatno doba Dinama, krece definitivni reset. Nadam se da Boban zaista zna sto radi i da cemo za 10-ak godina pricati o drugoj zlatnoj eri, ali ja sam se osobno zaljubio u Dinamo zbog Bjelice, Orsica, Petka, Olma, Thea i ove zlatne generacije. I za svakog od njih cu navijati i zeliti im svu srecu do kraja zivota.

Hvala Bruno, hvala ti za sve i sretno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.