Pojma nisam imao koliko bi klub poput Šibenika mogao koštati, ali začudio sam se da je to samo 100.000,00 kn početne cijene. Pomislio sam kako bi i solidan broj forumaša mogao biti vlasnikom prvoligaškog nogometnog kluba ako baš poželi.
Postignuta je cijena od 100.000,00 eur, ali svejedno, to je iznos koji može skupiti jako velik broj ljudi. Malobrojni su, međutim, pomislili da bi u tome mogli naći interes..
Pitam, zato, zna li netko (ne da mi se to istraživati) što je sve ušlo u imovinu kluba? Je li stadion pod koncesijom? Imaju li značajnih dugova koje se investitor obvezuje sanirati? — Neki tip sa Zapada
Treba znati da novi vlasnici kupuju samo ime i prvu momčad, ali ne i infrastrukturu (stadion na Šubićevcu, pomoćni teren, ŠRC Crnica, klupsku zgradu…). — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.