• Marley
    4.2k
    ma samo kazem da me ne cudi da ga nije zvao, covjek nije odigrao nista preko 3 mjeseca. A gle, bili smo ne tako davno i bez obojice desnih bekova pa se krpalo nekako. Tako i sad improvizira, nije Juranovicu prvi put da igra lijevo.
  • ShanKu
    1.6k
    Baš čudno da je Majer kriminalan nakon 5 mjeseci neigranja zbog ozljede :)
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Ovaj Perisic da nema asistencijaNavijač Dinama
    Ili barem njih tri...uz još neki krumpir iz prve u malu mrežicu
  • Kruno
    951
    Al ovaj komentator s nove smor zesci.
  • Navijač Dinama
    10k
    Ovaj Perisic da nema asistencija koja je ujedno došla nakon 750 ubačaja u bunar i granatiranja 16erca, jako nevidljiv.Navijač Dinama

Oprosti mi pape za sve te grube riči! :heart:
  • hardek
    4.6k
    Vizionar Dalić, nakon što su startala 2 desna bočna, sada desnog bočnog igra Marco Pašalić :lol:

On je stvarno pustio Perišića s 36 godina da odigra svih 90 protiv Gibraltara 3 dana prije Češke
  • Dinamo iznad svih
    202
    Majer postao tesko spadalo, teško za gledat
  • rokikaciga
    1.7k
    Ovaj Perisic da nema asistencija koja je ujedno došla nakon 750 ubačaja u bunar i granatiranja 16erca, jako nevidljiv.

I tako svaku utakmicu zadnjih godinu-dvije, čovjek da nema statistike bio bi "greška u sustavu", baš nikakav doprinos.
    Navijač Dinama

Jeben si nogometni znalac :lol:
  • mosad
    1.4k
    Dres hoffenheima na tribini :heart: @emilperska
  • vjeko1701
    15.6k
    Srećom pa ovu sezonu nije odigrao dole.
  • Navijač Dinama
    10k
    samo pijan mogu, da prebolim.
  • ShanKu
    1.6k
    Baš je splasnulo to uzbuđenje kad igra Hrvatska reprezentacija zbog tih svih komentara po medijima, forumima, naslovima u novinama... sve se vrti oko toga jesu igrači Dinamovci, tovari ili Riječani :sweat:
    ne znam, al meni je bitno da se kvalificiraju na svjetsko i doguramo daleko :up:
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Polufinale na Luzhniku...prvo poluvreme Perija kriminalan, svako malo se netko s tribine zadere "vadi ga van"...i na svaki povik objašnjavam ljudima oko sebe da se njega ne smije nikako vaditi jer je jedini sposoban sam nekog predriblati, probiti, šutnuti, preokrenuti tekmu...

Pretpostavljam da se sjećate kak je završilo...
  • Dzoni
    1.4k
    Lijep pucački trening, taman za samopouzdanje
  • rokikaciga
    1.7k
    Ma znam da nije i moze Jura to korektno odigrati, zalosno da nemamo konkretnog drugog beka nakon Gvardiola koji je zapravo stoper
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.