• Mali dioničar
    17.5k
    Vrbančić je dosta bolji igrač od Vidovića.Carrasco

I Carrasco je dosta bolji igrač od Soudanija.
  • rokikaciga
    1.7k
    Carrasco iz Atletico Madrida?
  • Mali dioničar
    17.5k
    Carrasco iz Atletico Madrida?rokikaciga

Ne, iz Club Deportivo Palestino.
  • emilperska
    10.9k
    Kaj nisu bili ligamenti?GeneralNapoleon

TM nema zapise o tome, a ja se ne sjećam isto. Možda nešto kao dijete, neka netko napiše tko zna više..
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Krivo sam zapamtio. Vidio sam sad clanak koji je govorio o operaciji gleznja. Valjda je bilo to.

Tocno je da je u jacim utakmicama podbacio. Ali sad sam bas pogledao i izravno nam je donio 6 bodova svojim golovima protiv Osijeka, i dva put protiv Varazdina. Ali uz to su gotovo svi njegovi golovi i asistencije bili "otvarajuci". Protiv Slavena gol za 1:0, protiv Rudesa asistencije za prva dva gola, protiv Istre gol za 1:0, protiv Slavena asistencija za 1:0 i gol za 2:0. To isto nesto znaci.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Zasad mi se sviđa smjer kojim idemo. Možda se čini da dovodimo previše prednjih veznih, ali svi ti igrači su polivalentni i mogu igrati više pozicija. Uostalom, minimalno do siječnja igramo na tri fronta i stvarno je bolje da imamo više kvalitetnih opcija jer smo prošle ezone upravo zbog mnogih ozljeda patili.

Ako ćemo imati i Jagušića i Vidovića uz Stojkovića koji je već ovdje to zvuči baš odlično. Mislim da će za svu trojicu biti dosta minuta jer sva trojica mogu igrati više pozicija prema naprijed, a Mudražija kao backup će isto imati dosta prilika.

Mislim da ne bih pretjerao kada bih rekao da su nakon Baturine i Luke Sučića to trojica najboljih hrvatskih mladih prednjih veznih.
  • SAS1987
    17.6k
    Vidović nije pretjerano oduševio kad je bio kod nas, zabio je dosta golova, ali je u jačim tekmama uglavnom bio neprimjetan.Mr Anderson

Gabriel Vidović je jedan od igraća od kojih se jako puno ocekuje a onda se shvati da je, kad je prošli put igrao za nas imao 19 ili 20 godina. Pozdravljam transfer :cool:
  • CastAway1986
    3k
    Pola ljudi na Zoni nedavno na spomen Vidovića ovdje piše da je izmišljotina jer se kao ne uklopa u način nogometa Kovacevica i Bobana kad ono ipak stiže..Bit će sigurno još iznenađenja sad kad je Zvone tu i on mi je najveći zalog da ćemo vratiti titulu i još dugo vladati hrvatskim nogometom..Vjerujem da će većina rostera biti popunjena do početka priprema i da ćemo gledat jedan novi gladni Dinamo u čijim predstavama ćemo uzivat !
  • Dani Olmić
    1.6k
    Nikako ne kuzim kako neki smatraju da je Vrbancic bolji igrac od Vidovica :lol:
  • miro
    6.6k
    Kao vezni igrač (šestica, osmica) je Vrba sigurno bolji
  • ElDorado
    4.2k
    Vidović ima problem brzine. Ali zar ga nije imao i Majer npr? Ali tehnicki sjajan i skolovan igrac. Samo mu treba naci pravo mjesto. Nesto poput Krame. Zar je Krama brz? Svakako izvrsno pojacanje blizu prvih 11.
  • Orc123
    11.8k
    Vidovic je bolja kopija Tolica...bit ce on dobar!
  • miro
    6.6k
    Ja sam svakako za Vidovica, ali tamo gdje moze dat najvise 10ka, povucena 9ka
  • Nogo
    6.7k

Ako bi nam Jurišić došao kao zamjena nekom top beku onda sam za njega. Ako nam je on 1.opcija onda ne znam šta napisati.
  • kajjaznam
    194
    Fino se popunjava, al opet naše muke po ljevom beku i šestici se nastavljaju.
    Zvone daj nam ih, da se prestanemo mučiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.