• don
    13.3k
    bit će Jaga kod nas, duga je sezona, bit će prilike i vrimena za svakoga.
    a i drago mi je da takvog talenta ne dovodimo da izgori odma u prvon sastavu, već postepeno a kod Kovačevića sigurno neće bit zapostavljen.

sve u svemu strašan posa radi Boban.
  • NORTE
    16.1k
    Vidovic, Jagusic,Stojke, igramo s 3 desetke iduće sezone :Dcrophantom

Zaboravil si Mudrog.

Jagi ide na desno krilo.

S laganih 7/7 u hnlu dočekujemo EL.
  • Dani Olmić
    1.6k
    Uhhhh neka sve izgori :fire:
  • crophantom
    751
    e sad si već preso na neku težu struku, nije to za mene :D
  • crophantom
    751
    joj da, Mudri mi uopće nije pao na pamet. Neznam baš da će se on naigrati
  • Jurki
    17.4k
    Mudri mi uopće nije pao na pamet. Neznam baš da će se on naigraticrophantom

Mislim da hoce.. ova prosla sezona je dokaz kolko nam je bila mrsava tj nekvalitetna rotacija koja nas je između ostalog kostala velikog zaostatka na jesen uz ozljede.
    Kad krene ritam cetvrtak-nedjelja.. bilo bu tu velike potrosnje i moralo se bu puno rotirati. A time svi igraci budu imali veliku minutazu.
    Imali smo i prosle godine puno igraca u rosteru, ali jako malo kvalitete.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jeben posao Vidović, može igrati desetku, a po potrebi i krilo. Isto vrijedi i za Stojkovića. Dakle vezni red Mišić, Ljubičić, desetka Vidović ili Mudri, krila Jagušić, Stojković.
  • E46
    1.4k
    jos bolje zvuci

Ljubicic
    Jagusic Vidovic
  • Jurki
    17.4k
    Gabrek je meni top igrac.. jos ako bu za 1,2 mil eura.. must have.
    Odlican udarac, nepredvidljiv.
    Kolko nam je samo bodova donesel svojim golovima..
  • Mali Zeus
    17.4k
    Lisicu sam zaboravio na krilu
  • DiddyGuela
    3.6k
    Vidovica favoriziram jos od njegovog prvog mandata kod nas. Mislim da je s obzirom na situaciju i okolnosti te sezone igao vrlo dobro. Mnogi zaboravljaju da je znao igrati i WB u 352. Konkretan igrac, sjajna tehnika, sjajan udarac. Nadam se da je i glava na mjestu pa ce poraditi na nekim ocitim slabostima.

Jagursic je no-brainer, vidi se da je ogroman potencijal. Cak bi rekao da nema izrazenih slabosti u svojoj igri. Odgovoran je, fizicki također dobar a nogometni iq izrazito visok. Moze samo napredovati i zbilja se nadam da nam i on dolazi.

Sviđa mi se smjer u kojem idemo za sada.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Ja mislim da ce i Hoxha ostati i biti najveci dobitnik Kovacevicevog Dinama
  • ElDorado
    4.2k
    Hoćemo lijevog beka!!!!
  • Damir1986
    30
    Škegro prije par dana demantirao Jagušića u Dinamo. Haza vs Škegro obračun titana.
  • Pacho
    1.3k
    Vidovic je na toj neprirodnoj poziciji imao jednak broj golova i jedan asist manje od Pjace (Rijeka) uz znatno manju minutazu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.