• javolimtebejako
    2.5k
    nema cake, ja uglavnom njih koristim, i nekak mi je najlaksa aplikacija za koristit. jednom u 2-3 mjeseca mi i posalju na mail kupon od 20 posto
  • reziser
    7.5k
    imam 4 karte za Thompsona, nemogu ici, prodajem po nabavnoj cijeni (30 eura karta)
  • Droljo
    16.6k
    Kako si se infiltrirao među ljude sa kao nogometnim spikama da bi sad pokazao pravo lice... Preprodavač! Tužit ću te tomsonu!
  • javolimtebejako
    2.5k
    jel narucivao ko majice sa metalshopa?
  • dBK
    196
    Par narudžbi sam imao, zadnja baš prije 15ak dana...što te točno zanima?
  • javolimtebejako
    2.5k
    top, sta si uzeo? :grimace:

kakva je kvaliteta, velicine, kroj? sve štima?
  • Tom Hanks
    3.8k
    Meni su valjali,uzmeš veličinu koju inače nosiš i ne bi trebalo biti frke
  • dBK
    196
    Majice kratke sam samo uzimao...veličine su uglavnom, kako kolega Hanks isto kaže, normalne. S time da je kroj klasični, ne modni...znači nema slim fita (meni osobno najviše odgovara kroj Futsal Dinamo članskih majica, a ove su nešto šire, s malo dužim rukavima). Kvaliteta je ok, ne očekuj čuda, radi se o licenciranim majicama, ali printanje ide na "reklamne majice" tipa Gildan, Fruit of the Loom...mene osobno smeta jedino što te majice nisu od "glatkog pamuka" , malo je onako, grublje tkanje da se tako izrazim...ovo sve pričam za majice nižeg cjenovnog razreda (20-25 EUR)...
    Usput budi rečeno, kao skuplju iznimku, zadnji put sam uzeo jednu Brandit/Motorhead majicu i pogriješio s veličinom, one su punu veličinu veće (tek poslije sam vidio da je kroj naznačen kao Easyfit).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.