• bongo
    1.1k
    Ekipa ako tko treba javite se privat

Iphone 16 Pro Max 256 GB
    Original zapakiran u kutiji, neotvarano
  • Paggini
    45.8k
    E ak netko ima ps1, ps2, ps3, ps4, xbox, switch, gamecube originale, nek se javi. Nažalost, skupljam te gluposti i jbg.
  • ZGV
    3.5k
    Ekipa prodajem set sa Univerzijade 1987, teski purgeraj.
    Zagi platnena maskota, kravata Univerzijada, par bedzeva i privjesak.
    Sve za 50 eura.
    IMG-20250406-WA0079.jpg

IMG-20250406-WA0078.jpg
  • maksimirski istok
    356
    Prodajem originalni dres Matea Kovačića iz Real Madrida. Dres nije matchworn.Ako je neko zainteresiran može inbox.
  • rioda
    8.1k
    Prodajem Toyotu Corollu, 2016. godište, očuvana, 135.000 km. Ako ima zainteresiranih, javite se u inbox za sve detalje
  • serbus
    4.8k

Imaš na temu neki r36max baš je uzeo kum malom ali više ja igram. Baš emulator svih tih igri ps , Sega, nintendo ....

Oko 50 eura ali nema koje igre nema iz povijesti naše slavne a i one ne tako davne.
  • Eduardo
    23.8k
    top, hvala. Uzet će se za neki poklon.
  • Droljo
    15.1k
    r36maxserbus

Kul stvarčica. Dero sam sa gameboya hitove :monkey:
  • duksy
    313
    Ima li netko možda kakav stan u zgradi ili kući u ili oko Zagreba do 400 eura?
    Tražim za ženine starce koji su penzići, a moraju uskoro izaći iznstana u kojem su sad.
  • grba
    294
    Prodajem dres od Kovačića iz repke, L veličina, nov je i ima etiketu, prodajem jer mi je mal
  • Dida56
    0
    Tražim dvije ulaznice za koncert na hipodromu,pa ako netko ima,svejedno u fizičkom ili digitalnom obliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.