• mosad
    1.6k
    Vidovića što manje na lijevom krilu i bit će top pojačanje
  • pešća
    440
    Mislim da Boban ne vidi Pjacu u Dinamu. Ako se ne varam ugovor mu je takav da prvu utakmicu koju odigra i automatski mu se produzuje ugovor za jednu sezonu. Vrlo lako bi mogao gledat utakmice sa tribine ako ne ode negdje.

I tu se slazem sa Bobanom jer se ide prema novom Dinamu koji ce bit pun brzih i poletnih igraca. Ali opet ne vidim smisao da se u tom slucaju dovede Vidovic koji je jos sporiji i tromiji od Pjace.
  • crophantom
    1.1k
    Zašto Stojke na krilu? On mora igrati u sredini po meni da eksplodira.
  • Zg123
    2.1k
    Vidovic po meni nije vezni igrac al ok, meni je on tip igraca za neki 3-4-2-1 sistem ili lazna 9tka. U svakom slucaju pojacanje je sigurno za hnl i moze praviti tu razliku
  • rokikaciga
    3k
    Jebemti vezni red Misic, Ljubicic, Vidovic

Kakav trojac
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Zadovoljan sam dosadašnjim imenima koje se spominju u kontekstu dolaska u Dinamo.
    Još nek nam dođe pravi i kvalitetni lijevi bek i neka igre počnu. :fire:
  • Nogo
    8.4k

Po meni lijevi bek prioritet i napadač isto tako.
  • OsamŠest
    5.8k
    Ja bi volio napadača koji će zabiti preko 20 golova u HNLu po sezoni.
  • ArtVandelay
    132
    Vidim da je ovdje konsenzus da je Vidovic bio los na lijevom krilu, kolko ja pamtim pa nije bas tak lose odigrao na krilu u konstanti. Imao je par "orsicevskih" golova, zatvarao je stranu. Mozda grijesim, al mislim da nije takva drama bio na krilu.
  • Olmic
    5.1k
    tko ispada od trojke u vezi onda ?
  • Crni86
    12.7k
    Sve se meni cini da stojke ide na lijevo krilo. Zato vjerojatno i je cijela ta diskusija s pjacom jer se na njega u teoriji ocito gleda kao na zamjenu lijevo. Sto opet ima smisla u toj prici onda.

Vidovic majstor zabijanja i kretnji, ima nos kao mudri a jos je i puno mladi. Time smo ocito rjesili poziciju desetke.
  • jakov1
    741
    Vidovic kao lažna 9,Omake

Povukao si fenomenalnu paralelu izmedu Kove i Ancelottija, a bojim se da to vrijedi i za ovu kombinaciju - nece tu biti nikakve egzotike.
  • keppi
    423
    Vidović je daleko od gotovog i formiranog igrača, ali ako je ovo točna svota, omjer njegova talenta i sadašnje kvalitete te cijene je takav da bi ovo zbilja bilo glupo propustiti.
    Dio rizika na ovaj način preuzima i Bayern koji će dijelom naplatiti iz postotka buduće prodaje...naravno ako je bude.
    Lijevo, desno, iza špice, kombinacije s Stojkovićem....slatke brige za trenera Kovačevića.
  • crophantom
    1.1k
    Meni bi trojka u sredini bila Misic, Ljubicic, Stojke. To sam samo ja, neznam, mislim da Stojke neće nikad puni potencijal na krilu ostvariti. Al kaj ja znam :D
  • emreli21
    443
    bitno je dovoditi ovakve igrače, mlade s velikim potencijalnim napretkom. a sad gdje će igrati vidović gdje stojković je manje bitno :) za prave igrače uvijek ima mjesta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.