• Noel
    12.1k

Ne smijemo zaboravit spomenut kolegu @Ivdzo11. Isto brži od Hine.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Tebe smeta da se nekog pljuje..pa ovo je vrh
  • sarenicvjetic
    114
    nisam a rekao nikad negativno o niti jednom igracu,niti ću..
  • Nogo
    6.7k
    Screenshot-20250606-122316-Samsung-Internet.jpg

Neki se bune da nema predstavljanja pojačanja, a moguće da će biti kao 2020.te :rofl:
  • Nolifer
    11.3k

Ali ovi dresovi top! :love:
  • pešća
    105
    Sa lijeva na desno su se bas nekako rangirali po kvaliteti, od promasaja do kvalitetnijih igraca.
  • scooniepenn
    4.7k

Nevjerojatno je da smo u tom prijelaznom roku pogodili s oba beka - i Stojko i Leovac su ostavili ozbiljan trag u klubu. Sada potpisujem da tako pogodimo s oba lijeva beka. :cool:
    Edit: I meni je iskreno zvonilo da je Stojko puno prije došao. Očito je tada produžio ugovor, jer je kod nas došao još 2016.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Matias Godoy (drugi na slici),Cordoba prije Cordobe...
  • Nogo
    6.7k

I još su došli Karačić, Kastrati i Milić...te godine osim bekova je sve bilo meh..
  • Common Sense
    937
    I velški Beckham je isto na slici.
  • Crni86
    11.1k
    Ma nema sanse da su leo i stojke dosli u istom roku. Ja mislim da je stojke produzio ugovor
  • pešća
    105
    Matias Godoy (drugi na slici),Cordoba prije Cordobe...Sibirski plavac

Burton Oliveras prije Oliverasa. Ajde od Burtona smo jos nesto i vidjeli, klasicno englesko kosenje za crveni karton. Poveznice izmedu njih vidim u tome sto su dosli iz ozbiljnih klubova kao prespektivni mladci. Zanos u medijima a realnost teska kamilica.
  • Sajla
    9.2k
    ljetni prijelazni rok službeno počinje 8 dana nakon početka naših priprema. naravno, to samo određuje datum registracije, a poslovi se mogu završiti i objaviti puno ranije. ali ono što mene u ovom trenutku tješi je što je na predstavljanju trenera rečeno da žele riješiti 90% kadra do početka priprema. moram priznati da mi je jako teško povjerovati da će se i ostvariti taj plan jer pola posla ovisi i o drugim stranama, ali nešto će se sigurno događati pa ćemo u ovom nedostatku utakmica dobivati svoj "dnevni fiks" Dinama ;)
  • Ivdzo11
    6.7k
    Gabriel Vidović (21) sljedećih će dana postati novi igrač Dinama. Tu je praktički sve riješeno, sve dogovoreno, još se očekuje samo potpis ugovora. Zagrepčani su danima pregovarali s čelnicima Bayerna, bile su užarene telefonske linije na relaciji Boban - Rummenigge, na kraju je sve uspješno odrađeno, Vidović bi se već 18. lipnja trebao pojaviti na pripremama Dinama.

Boban je na kraju isposlovao odličan "deal", Dinamo će za Vidovića njemačkom velikanu platiti "tek" 1,2 milijuna eura, a Bavarci će dobiti i postotak od sljedećeg transfera. Za usluge mladog nogometaša bila je zainteresirana Braga, ali i još nekoliko europskih klubova, ali Vidović je želio samo - Dinamo. I želja će mu na kraju biti ispunjena.

Vidović u novoj sezoni ne bi trebao, kao u svom prvom maksimirskom mandatu biti lijevo krilo, već "desetka" ili "osmica", ovisno u kojem će sustavu (4-3-3 ili 4-2-3-1) igrati "modri": Dinamo je ovim poslom riješio ozbiljno pojačanje u ofenzivnom dijelu momčadi, dobio mladog i potentnog igrača na kojem bi u budućnosti mogli ozbiiljno zaraditi...
  • Crni86
    11.1k
    Top posao za Vidovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.