• Pacho
    1.3k

I opet stoji ono sto sam napisao
  • Zagi
    9.9k
    Možda stoji. Bumo vidjeli ubrzo.

Ono kaj definitivno stoji je da mene ne interesira cijena povratne ambalaže u ovom slučaju.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Kad sw sjetim da je @Omakeucil jeziku radi njega i kontaktirao sa kartelima lokalnim Samo da bi se doslo do informacija zalosno je na sto ovaj decko spade. Ko da gledam da su nam uvalilo cordobu sa temua:lol:
  • Pacho
    1.3k

Ali cijena "povratne ambalaze" ti omogucuje da ispravis gresku. Ili bar pokusas.
  • Pacho
    1.3k

Mozda ga je Vedran Badun/Lazun preporucio.
  • Kujtim Shalla
    5k
    haha sve je moguce ,znam Samo da mi je to i @Omakeinformacije i bila jedina Svijetla tacka prosloga ljeta ,tako da jos vjerujem u Cordobu
  • emilperska
    10.8k
    Vedran BadunPacho

Bađun bi bar sok saknuo Mmae za bolikurčinu hehe..
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Hahah jebiga, al i ja sam na vagonu da ima nesto u njemu. Nadam se da ga nece otpisat prije priprema.
  • Droljo
    16.6k
    Ak smo vukojevića naučili dodat loptu i pucat možemo i cordobu. Enter
  • jedan u nizu
    13.6k
    Kad je vec toliko plaćen, a nije dobio konkretnu priliku, zadržao bih ga i vidio ima li štogod korisno od njega.

Za svakog igrača mi je nezahvalno procijenjivati da li je igrač za nas, kada je sezona iza nas bila sa 4 različita trenera.

Možda u normalnom okruženju pokaže nešto lijepo.
  • scooniepenn
    4.7k
    Mislim da bi idealna solucija bila godina u Varaždinu ili Lokomotivi, uz određenu naknadu za njegove nastupe tako da ima "zajamčenu" minutažu. S obzirom da smo ga platili pristojan novac to je za nas win win situacija. Ili će se pokazati ako materijal za nas ili ćemo barem moći vratiti uloženo.
  • JakovK6
    89
    Varaždin nikako. Igraju skroz suprotno od Dinama, zatvore se svaku tekmu i čekaju kontre. Vrlo vjerojatno bi tamo bio odličan, ali kad se vrati nazad i kad on treba biti taj koji probija postavljenog beka, a ne onaj koji trči u kontru, velika razlika. Imamo Šegu za primjer, pogledaj ga u Varaždinu, i sad u hajduku...
    Ali posudba u neki klub koji ne igra toliko defanzivno, svakako!
  • Zagi
    9.9k
    Nije on izlazni junior da mu plaćamo minutažu.
    Ako se sa uskoro navršenih 22 godine ne može izboriti za mjesto u recimo Varaždinu, odgovor na pitanje o budućnosti u dinamu se nameće sam od sebe.
  • scooniepenn
    4.7k
    Pod plaćanje minutaže ne mislim da treba sa 5.000 eura honorirati svaki nastup. Hipotetski bih riskirao čak i dodatnih 100.000 eura za sigurnu minutažu pa da vidimo na čemu smo, jer ga nakon pune sezone i s pristojnim brojkama za 1.8 do 2 milje u MLS sigurno možemo prodati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.