• CastAway1986
    6.3k
    Od ovih spomenutih bekova El Karouani kojeg sam spomenuo u Scout službi prije pola godine je po meni najbolji , no bojim se da je preskup iako mu ugovor istječe dogodine..Al skupi su i Sosa , Jurisic , ovaj iz Ligue 2 također je oko 2,5-3M ..Jedino bi Taylor mogao bez odštete
  • rokikaciga
    17.3k
    Jedino bi Taylor mogao bez odšteteCastAway1986

Njemu je PAOK ponudio ugovor, navodno 15tis eura tjedno tj 780 godišnje
  • emilperska
    18k
    10 istih likova konstantno truje sveNitkoBitan

"Vi ste na zadatku.."
  • Laugreano
    6k
    Istina je sto priča. Ja sam Vaha.
  • Dudu9
    2k
    Pa toliko visok ugovor dobije ko da je neko poznato ime, a sa druge strane talentiranom Sotičeku nudi se 120k jbt ko je tu lud
  • Paggini
    96.5k
    Ima Marić dovoljno pizdarija koje je izveo, ne morate ubacivati još i "gubitak" Šotičeka, što je jedna od boljih odluka u njegovom mandatu
  • Papastrumf
    24k

Pa ima ih sigurno nekoliko koji itekako truju za neciji interes.
    Prosjecno inteligentan covjek lagano skuzi tko kritizira s dobrom namjerom odnosno u interesu dinama, a tko je tu s nekakvom agendom.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Pa toliko visok ugovor dobije ko da je neko poznato imeDudu9

Daj malo mucni glavom. Dosao kao slobodan igrac, ima nastupe za marokansku reprezentaciju i odigrane europske utakmice. Jedan Jurisic ne bi u Dinamo dosao za manje od 400,500 k po sezoni.

a sa druge strane talentiranom Sotičeku nudi se 120k jbt ko je tu ludDudu9

Ti si lud.
  • Dudu9
    2k
    Pa nisam siguran da je Cordoba ili Mbuku ispali bolje riješenje od Sotičeka?

ja lud, a Marić odličan SD koji dobio cipelu kao i njegova perverzna pojačanja što će letit zajedno sa njim
  • Droljo
    31.2k
    Niste normal
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Prosjecno inteligentan covjek lagano skuzi tko kritizira s dobrom namjerom odnosno u interesu dinamaPapastrumf

Ja nisam na ničijoj agendi ako se mene cilja… a vidim da se ponavlja na mojim postovima…

Ti si lud.NitkoBitan

Ti si as
  • Navijač Dinama
    12.9k
    ne bi vjerovatno ni Sotiček bio bolji od ovih. Tj. sad ćemo imat(pretpostavljam) Lisicu, pa ćemo vidjet jel on bolji ili lošiji.

Sotiček, Špikić, Mbuku i Cordoba je meni osobno sve u par deka.

Sotiček ima udarac i dobru lijevu nogu, Špikić ratoboran, Mbuku tehniku a Cordoba brzinu. To su vrline i prednosti, sve nenavedeno su mane tih igrač.

Kad bi ih spojili sve u jednog igrača dobili bi klasu, al sigurno onda da ne bi bio u Dinamu, nego u valjda nekoj Borrusiji.
  • Papastrumf
    24k
    Ja nisam na ničijoj agendi ako se mene cilja…vlatkomarkovic

Ne ciljam na tebe. Dapace, osobno se slazem s vecinom napisanog, samo sam pojasnjavao da ne mozes kazneno goniti osobu jer si eto cuo od nekog nesto.
  • Dudu9
    2k
    Nažalost znamo da smo popušili sa Cordobom i Mbuku, dok sa Sotiček ne znamo jer nije ni došao
  • Kastrator iz zasjede
    83
    Ti ljudi igrali za dinamo nisu,kako znamo da losi uopce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.