• NitkoBitan
    29.1k
    10 istih likova konstantno truje sve, smislja teorije zavjere i preko Marica zeli srusit ekipu iz DP.

Zao covjek bi rekao da je slucajnost da su 2,3 pofila kreirana isti mjesec kad je Daliban baniran.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Čisto da budem jasan, ne krivim ni IO ni DP, greške se događaju. Netko je negdje nekako omadzijao dosta ljudi…vlatkomarkovic
  • Crni86
    12.7k
    soticek nema veze s maricem
  • CastAway1986
    3.5k
    Od ovih spomenutih bekova El Karouani kojeg sam spomenuo u Scout službi prije pola godine je po meni najbolji , no bojim se da je preskup iako mu ugovor istječe dogodine..Al skupi su i Sosa , Jurisic , ovaj iz Ligue 2 također je oko 2,5-3M ..Jedino bi Taylor mogao bez odštete
  • rokikaciga
    3k
    Jedino bi Taylor mogao bez odšteteCastAway1986

Njemu je PAOK ponudio ugovor, navodno 15tis eura tjedno tj 780 godišnje
  • emilperska
    11k
    10 istih likova konstantno truje sveNitkoBitan

"Vi ste na zadatku.."
  • Laugreano
    4.5k
    Istina je sto priča. Ja sam Vaha.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa toliko visok ugovor dobije ko da je neko poznato ime, a sa druge strane talentiranom Sotičeku nudi se 120k jbt ko je tu lud
  • Paggini
    59.4k
    Ima Marić dovoljno pizdarija koje je izveo, ne morate ubacivati još i "gubitak" Šotičeka, što je jedna od boljih odluka u njegovom mandatu
  • Papastrumf
    17.7k

Pa ima ih sigurno nekoliko koji itekako truju za neciji interes.
    Prosjecno inteligentan covjek lagano skuzi tko kritizira s dobrom namjerom odnosno u interesu dinama, a tko je tu s nekakvom agendom.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Pa toliko visok ugovor dobije ko da je neko poznato imeDudu9

Daj malo mucni glavom. Dosao kao slobodan igrac, ima nastupe za marokansku reprezentaciju i odigrane europske utakmice. Jedan Jurisic ne bi u Dinamo dosao za manje od 400,500 k po sezoni.

a sa druge strane talentiranom Sotičeku nudi se 120k jbt ko je tu ludDudu9

Ti si lud.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa nisam siguran da je Cordoba ili Mbuku ispali bolje riješenje od Sotičeka?

ja lud, a Marić odličan SD koji dobio cipelu kao i njegova perverzna pojačanja što će letit zajedno sa njim
  • Droljo
    18.6k
    Niste normal
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Prosjecno inteligentan covjek lagano skuzi tko kritizira s dobrom namjerom odnosno u interesu dinamaPapastrumf

Ja nisam na ničijoj agendi ako se mene cilja… a vidim da se ponavlja na mojim postovima…

Ti si lud.NitkoBitan

Ti si as
  • Navijač Dinama
    10.3k
    ne bi vjerovatno ni Sotiček bio bolji od ovih. Tj. sad ćemo imat(pretpostavljam) Lisicu, pa ćemo vidjet jel on bolji ili lošiji.

Sotiček, Špikić, Mbuku i Cordoba je meni osobno sve u par deka.

Sotiček ima udarac i dobru lijevu nogu, Špikić ratoboran, Mbuku tehniku a Cordoba brzinu. To su vrline i prednosti, sve nenavedeno su mane tih igrač.

Kad bi ih spojili sve u jednog igrača dobili bi klasu, al sigurno onda da ne bi bio u Dinamu, nego u valjda nekoj Borrusiji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.