• Ritam Ulice
    593
    Velika šteta što iz kluba odlazi Sofiane Marie, dečko koji je fotkao za društvene mreže, njegove su fotke stvarno bile vrhunske, za razliku od Szabe i Belje koji su totalni mediokriteti. Sofiane je imao oko za detalje i osjećaj za pravi trenutak, svaka njegova fotka imala je priču. Dizao je vizualnu komunikaciju kluba na višu razinu. Stil mu je bio prepoznatljiv i autentičan. Ne bi ga se posramio ni jedan veliki klub vani. Kad klub radi na toj razini kvalitete, kao što je radio zahvaljujući njemu, automatski se izdvaja od ostalih – vidi se profesionalizam i ozbiljan pristup. Takav talent se rijetko nalazi.
  • Noel
    12.1k
    PITANJE!
    Zašto glavni sponzor kluba FAVBET pokazuje na svojim glavnim stranicama na društvenim mrežama duple krune iz sezone 1995/96 1996/97 1997/98 Croatie a ne Dinama. Odnosno stavljen je grb Croatie. Kako je moguće da glavni sponzor kluba napravi takav lapsus?
  • NORTE
    16.1k

Iako tema za raspravu, meni je recimo to ok i ne bih to nazvao lapsusom.

Na službenim stranicama Hnl-a piše prvak 90-ih Croatia.
    Na stranicama Hns-a također piše Croatia za prvaka i osvajača kupa, ali s grbom dinama.
  • Crni86
    11.1k
    Reklama za frankos pizza na ig… na snicmi moharami (od kojeg smo se oprostili prije koji dan)…. Pa dajte malo ozbiljnosti i u tom segmentu…
  • Izet Hajrović
    5.3k
    da su ga barem onda tagirali, ali ne, ignorirali su ga kao da ne postoji.
  • Crni86
    11.1k
    tocno to, jos gore. I onda ispod nasi igraci arber i luka na pizzi… a moha prvi u kadru…

Ili ga taggas, ili ne stavljas video s igracem koji vise nije tvoj ili na kraju krajeva ne saljes ga snimat to jer vec znas 6 mjeseci da nebu vise tu… Teski amaterizam
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Jel moguce da ovo nekog smeta u zivotu? :rofl: :rofl: :rofl:
  • Crni86
    11.1k
    ma jok… onda cemo se cudit zas nemremo nac sponzore…. Zas se fiksni prihodi ne dizu itd.

Mogli su stavit rileta, oliverasa i mohu. Pa da se cudimo sutra kad dode sponzor i kaze jel me zajebavate
  • Droljo
    16.6k
    A jebiga kad smo novi u tim sponzorstvima. Do sada je samo mamić davao svoje đigerice i otkidao djeci od usta za klub.
  • Bosskovitz
    16.7k
    nemremo nac sponzore…. Zas se fiksni prihodi ne dizuCrni86

A ne možemo pronaći sponzore i fiksni prihodi se ne dižu?

Apsolutno se slažem s tim da promo video s Mohom nije smio biti pušten van nakon njegovog odlaska, odnosno nije trebao biti ni snimljen s igračem kojem istječe ugovor i očekuje se da će otići, ali ne misliš li da možda ipak pretjeruješ s ovakvim tezama? Misliš da stvarno postoji neki brend koji bi vrlo rado sponzorirao Dinamo, ali ne može preći preko tog videa pa neće?
  • Crni86
    11.1k
    ovo je samo jedna od stvari na drustvenim mrezama koje su sa poslovnog aspekta veliki gaf…

I ne mislim da bi ova jedna stvar samo nekoga natjerala, ali skup stvari koje se promasuju zadnjih godinu dana svakako bi jer ispadas amater i neozbiljan. Puno puta su vidljive greske gdje se stvari ne provjere jos jednom.

Upitno je sta ce osoba zaduzena za to iduce napraviri jer ako je laicima izvana jasno da je ovo gaf, pitanje je koliko je ona uopce strucna.

Isto kako se po videima vrte 4,5 istih igraca. Jedino konkrerno ime/lice u njima je Luka Stojkovic. Neka igracka imena ocito se ne smiju zvat na snimanja ili ne zele da ih se zove. A upravo ona najjaca imena bi trebala napraviti najveci boom i priskribiti nam jos vise love.
  • prefontaine
    2.3k
    Jel moguce da ovo nekog smeta u zivotu? :rofl: :rofl: :rofl:BBB Mataa998

Nevjerovao ili da, ali zasmeta mnoge ljude koji su na neki način uključeni u marketing, pogotovo digitalni.
  • Crni86
    11.1k
    ja nisam ukljucen u marketing, ali sam ukljucen u poslovni svijet. Doticem se nekako malo i sa marketingom ali ne toliko.

I naravno da smeta jer ovo su znaci neozbiljnosti, mene to ljuti. Platio si neki vrag onda zelis da dobis zauzvrat i kvalitetnu uslugu, a ne da na lijepe oci jer si dinamo dobis postedu za svoje greske.
  • don
    13.3k
    smeta najviše iz razloga jer smo mi loši u najosnovnijim stvarima marketinga na društvenim mrežama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.