• E46
    1.6k
    Da nisam ga dobro razumio, moje isprike. Ono sto hocu reci slavonija je plava osim juda iz đakova, to malo sto ima po ostalim gradovima ovih iz dph to je sve manjina i kurac od ovce.
  • Paggini
    59.3k
    juda iz đakovaE46

Alo
  • Olmic
    5.1k
    U dva h razmaka info da zelimo Godu i ovog za 9 milja…samo krizyu bildaju tekicu promasaja
  • ElDorado
    4.8k
    bio i onaj iz druge francuske
  • Olmic
    5.1k
    kriticna nam je pozicija i tu se nadam da uskoro dolaze igraci da ne morsmo opet na pripremama toplu vodu izmisljat
  • OsamŠest
    5.8k
    Na kraju vjerojatno neće bit nijedan od navedenih.. :smile:
  • Krizy
    59.2k
    U dva h razmaka info da zelimo Godu i ovog za 9 milja…samo krizyu bildaju tekicu promasajaOlmic

Došli smo na 10 lijevih bekova u 2025.
    Igrati ćemo s lijevim bočnim kao 3. stoperom lijevo
    Drugi lijevi bek će igrati kao lijevi wing-back
    Treći lijevi bek će kao povučeni lijevi ofenzivni vezni / krilo.

Avant-garde
  • rokikaciga
    3k
    Southgate masterclass
  • Jaro
    10.5k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/ekskluzivno-otkrivamo-detalje-sage-varela-ne-ide-u-barcelonu-evo-kakav-je-boban-sklopio-dogovor-s-decom-15591285

Ja ne znam kak nekog nije sram napisat ovakvu glupost, a onda netko tome jos nabije naslov i objavi u javnosti:

Dakle, prema clanku:
    - ko da 5 milja za Varelu ovaj moze ici
    - Barcelona ga zeli
    - Boban njih uvjerio da ga ne zele odmah jer Raphina a mozda i dovedu L.Diaza (ako im odobre Diners na rate valjda)
    - e sad, posto ga oni nebi uzeli odmah, platit ce 5 milja za orvenstvo otkupa neko buduce, i jos ibera placat neke potencijalne bonuse....

- ja mogu zakljuciti jednu od sljedece dvije stvari:
    1. Deco nema 3 ciste u glavi
    2. Tko god je ovo srocio nema vise od prva 4 razreda OŠ, ali je dovoljno svjestan kolicine napisane gluposti da se ne potpise imenom i prezimenom

Sve to, naravno, 2 tjedna nakon sto je receno iz kluba kako igrac nema uopce profi ugovor.
  • Common Sense
    1.2k

Ovaj članak kao da je izašao iz glave Zokija Talijana
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ijaooooo, da je Zvone došao koji mjesec ranije da Marotti objasni da mu ne treba Sučić
  • Omake
    10.5k
    Realno, Barcelona u B momčadi ima boljeg igrača od Varele. Toni Fernandez je godinu stariji od njega, a za Barcu B ima 8 golova i par asistencija kroz 1500 minuta. A i onaj Virgili što je terorizira naše juniore igra dobro kad dobije priliku.
  • Dinamosaur
    2.3k
    A cek kaj je bilo s onim Taylorom iz Celtica, prosli prijelazni se stalno on spominjao a sad nisam dugo cuo nis o njemu?Božo

Čoek živ i zdrav.
    Istice mu ugovor sa Celticom.
    A misljenja njihovih navijaca pregledaj sam. Uglavnom podsjeca me na razmisljanja o Ristovskom;
    ...svaka cast na svemu l dajte nam boljeg...

https://www.talkceltic.net/forums/threads/greg-taylor.151065/page-390
  • BBB Mataa998
    2.6k

To se i ja mislim cijelo vrijeme. Doslovno za nijednu stranu to nije nekakav uspjeh ako su ovako ispregovarali…
    I ako placaju 5M kako bi imali pravo prvokupa ne znaci li to samo da kad Dinamo bude zelio prodati Varelu Barca ima pravo prvokupa ili kod potencijalno vise ponuda da izjednaci svoju ponudi sa onom koju Dinamo potencijalno prihvati od nekog kluba a ne da plate 5M da bi Dinamo razvijao njega? To onda nije pravo prvokupa nego normalan transfer gdje bi ga ostavili na posudbi ako je istina ovo sto pise u clanku.
  • Os doc do sta
    138
    laz je da ga je Dinamo kontaktirao. Napiso sam ti da je Dinamovac na kvadrat. Iz istog smo grada i prenosim ti samo informacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.