• Crni86
    18.1k
    Kule bi ostao, ali se pripremaju ponude koje nitko neće odbitivlatkomarkovic

Kaj bi onda na ljeto mogli ostat bez sve trojice napadaca (petko, kule, kanga)?
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Da, ali šanse da ćemo prije početka priprema imati bar 2 napadača (novih ili starih) su 99%
  • DinoLeonix
    2k
    Znam da se ovdje i u medijima nekoliko puta spomenuo Beljo.
    Danas odgledao cijelu utakmicu s klupe. U zadnjih 5 utakmica ima sve skupa 50ak minuta. Pretpostavljam da ga Rapid neće otkupiti
  • Enco
    605
    Probudio mi članak na SN maštu ....

"Treba, jasno, vidjeti što želi Kramarić, koji ima mnogo opcija, a pitanje je je li jedna, ipak, i ona maksimirska. Kramarić uživa status i ugovor, ima brojnih poziva, ali niti on nije tip koji se sada želi naplatiti, već igrati. I osjetiti "ono nešto".

Postoji li u cijeloj priči "međusobna računica"? Kramarić je nedavno kazao "ne", no to je bilo prije dolaska Bobana..."
  • austrijanac
    8.7k
    Svaki taj ranojutarnji članak je napisan dan-dva prije i postavljen da se automatski objavi rano ujutro.

Vjerujem da nema veze s vezom.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Vise od sapunice Modric me na WC tjera sapunica odjebonasKramaricalimozdaipakdode.
    Mislim, pobjednik ovog prijelaznog roka je svakako lik koji bi docekao Drekala otvorenih ruku.
  • Orc123
    14k
    Krece novi tjedan, novi radni dan, nova norma koja se mora ispuniti od nasih vrlih novinara. Danas slijedi bar po 2 clanka o mogucim dolascima i odlascima od SN, Germaninaka, Indexa..... Kvota se mora ispuniti.
    Bas teska sprdacina......
  • Ivdzo11
    8.7k
    Slaven traži odštetu koju Dinamo u ovom trenutku nije spreman platiti. Riječ je o otprilike dva milijuna eura uz bonuse. Plavi su ponudili nešto više od milijun eura i bonuse, što klubu iz Koprivnice nije dovoljno.

Zvonimir Boban želi okupiti najtalentiranije hrvatske igrače, a dodatan problem mogla bi predstavljati činjenica da bi Dinamo Jagušića prvu sezonu poslao na posudbu. U slučaju da se uspije dogovoriti da tu posudbu odradi u Slavenu, klub iz Koprivnice mogao bi prihvatiti Dinamovu ponudu.
  • Infinity
    20.6k
    Zvonimir Boban želi okupiti najtalentiranije hrvatske igračeIvdzo11

Ovo posljednji put nije dobro zavrsilo :lol:
  • modri-kibic
    1k

Niti malo, liga za bedaka :cool:
  • Batigol
    110
    Jagusic bi vec sada mogao u prvu momcad..
  • GOAT
    4.2k
    Kad ce to predstavljanje Ljubicica :lol:
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Vidija sam Sosu u plavom Porscheu ide u pravcu Maksimira, možda dolazi na pregovore :chin:
  • Georg Koch
    7k
    bitnija info je gdje žena pere zimsku robu :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.