• Srelee
    192
    a dobro nekome je,tebi nije jbg
  • vjeko1701
    25.2k
    Meni je offtopic.
  • ElDorado
    11.4k
    tu je negdje među nama
  • Noel
    21.7k
    Ljudi padaju na te fore insajdera jer su nestrpljivi. Sve kure i podupiru razni portali i novinari sa svojim DOZNAJEMO SAZNAJEMO EKSKLUZIVNO. To su klikovi i zarada dotičnih. To mogu razumijet jer su to žohari i jer je to naprosto biznis. Ne gledajući nogomet, moderni svijet je ubrzao čovjekov put do informacije tako da čovjek želi bit svake sekunde u doticaju sa "stvarnošću". Paradoks je da dobar dio vijesti i informacija koje gutamo svake minute uopće nisu stvarnost i istina. To je današnji svijet nažalost. Druga stvar su ovi radnom likovi koji žele 5 minuta slave pa objavljuju razne i navodne informacije pod lažnim profilima i imenima. Paradoks je tu isto vidljiv jer oni uživaju u širenju laži i u svojih 4 zida oni su uspješni i dobili su svojih 5 minuta slave iako nitko ustvari nezna njihovo ime i prezime. Ono kaj tu ekipu goni da to rade je već za stručnjake medicinske prirode odnosno psihijatre. Vrlo vjerojatno vrsta nekakve traume, osjećaja manje vrijednosti i ne ispunjenosti u životu. Uglavnom skup raznih kompleksa i devijacija kroz odrastanje i život.
  • Kumerle
    2.9k
    Upravo ovo sam htio i ja napisati, ajmo ljudi skupiti glave i vjerovat Bobanu da će napraviti dobar posao jer ništa nam drugo ne preostaje.
    Nisam sklon idoliziranju i previše me igrača i ljudi (možda čak i svi) razočaralo do sada pa tako ne vjerujem ni da je Boban nepogrješiv, ali bolje nade trenutno nemamo i moramo stajati iza kluba i njega sada u ovoj sezoni jer ako i ovu kiksamo bojim se da ćemo pasti u prosjek HNL-a i da ode i klub i liga i repka u krasni...
  • Mlađi referent
    15.7k
    Osoba se zove dinamovcem, ima informacije o takvoj vrsti financijskog kriminala i umjesto da krene prema nadležnim institucijama napravi fake mail i nabavi VPN da bi mogao baljezgat po forumu. K* si ti, a ne dinamovac.

I edukativno, ne znam u kojoj je industriji ta osoba i čime se bavi, tako da ovo komentiram generalno za možda nečije dobro, braniti se protiv državne institucije s fake mailom + VPN je kao da uzmeš zračnicu i kreneš napadat vojnu bazu.
    Pao si u 95% slučajeva onog trena kad si se počeo igrati anonimnosti. Nemojte čitati VPN reklame koji vam prodaju muda pod bubrege i nekakvu cyber iluziju.
    Osim ako iza vas ne stoji brutalna organizacija, ali to je onda već drugi par rukava. :)
  • Pacho
    18.1k

Ne ako imas VPN koji ne cuva logove. Pogledaj Mullvad VPN slucaj sa svedskom policijom.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Jebote ljudi ovdje koriste VPN-ove i fake mailove, a ja kad sam se bio ulogiro tu stavio svoje puno ime i prezime kao korisničko ime :lol:
  • Common Sense
    1.4k
    Ja ću još jednom potvrditi da je Vlatko dobro informiran i da se radi o osobi koja je poznanik sadašnjeg predsjednika uprave. Ja sam se ulogirao s adresom elektroničke pošte na kojoj piše moje pravo ime i prezime, ako to nekome nešto znači, a moj CV je lako dostupan na internetu.

Naglasit ću da je sva ova kakofonija koja je nastala prvenstveno rezultat katastrofalne komunikacije kluba prema vani. I inače je komunikacija bila vrlo loša, ali od ove zime i gotovo svakodnevnih svađa u upravi oko sportskog sektora, izbora trenera i slično je stvarno užasna.
  • serbus
    6k

I onda si stavio kršteno ime :lol:
    Ne kužim zašto bi se bilo tko trebao skrivati ovdje, osim ako nemaš u startu loše namjere a onda su tu naši plavci koji rješavaju takve.
  • Kumerle
    2.9k
    prijavite ako je istina.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    I onda si stavio kršteno imeserbus

Krizy me prekrstio :rofl:
  • Mali Zeus
    21.5k
    Hm od toga da vidiš da je vlatko dobro informiran do toga da možeš potvrditi da je dobro informiran. Kaj ste se u međuvremenu čuli pa si si potvrdio da je dobro informiran. I ako se radi o poznaniku predsjednika uprave onda te info idu direktno od njega ili?

Toliko pitanja.
  • Brusa
    4.1k
    Malo offtopic, al molim vas!
    Ja ne kužim kaj je to "lažni mail"?
    Može mi netko objasniti?
  • dmil
    1.4k
    ja sam isto cuo slicne price kao sto vlatkomarkovic prica, ali su bile na razini traca pa nisam pisao, a za ove sto kazu da se prijavi nadleznim institucijama, sta cu doci Uskoku i reci ej znas ja sam cuo da se prica u kuolarima to i to, aj napravite izvid, budite realni malo.

valjda postoji revizija u klubu koja ce sve to istraziti i onda dostaviti nadleznim tijelima jer jedino oni mogu imati konkretne dokaze, ali da se suska da su se takve stvari radile, suska se i po meni je to jedan od bitnijih testova DPa, jesu li spremni raskrinkati muljatore u svojim redovima (ako ih dokazano ima) ili pomesti sve pod tepih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.