• Srelee
    168
    a dobro nekome je,tebi nije jbg
  • vjeko1701
    15.5k
    Meni je offtopic.
  • ElDorado
    4.1k
    tu je negdje među nama
  • Noel
    12.1k
    Ljudi padaju na te fore insajdera jer su nestrpljivi. Sve kure i podupiru razni portali i novinari sa svojim DOZNAJEMO SAZNAJEMO EKSKLUZIVNO. To su klikovi i zarada dotičnih. To mogu razumijet jer su to žohari i jer je to naprosto biznis. Ne gledajući nogomet, moderni svijet je ubrzao čovjekov put do informacije tako da čovjek želi bit svake sekunde u doticaju sa "stvarnošću". Paradoks je da dobar dio vijesti i informacija koje gutamo svake minute uopće nisu stvarnost i istina. To je današnji svijet nažalost. Druga stvar su ovi radnom likovi koji žele 5 minuta slave pa objavljuju razne i navodne informacije pod lažnim profilima i imenima. Paradoks je tu isto vidljiv jer oni uživaju u širenju laži i u svojih 4 zida oni su uspješni i dobili su svojih 5 minuta slave iako nitko ustvari nezna njihovo ime i prezime. Ono kaj tu ekipu goni da to rade je već za stručnjake medicinske prirode odnosno psihijatre. Vrlo vjerojatno vrsta nekakve traume, osjećaja manje vrijednosti i ne ispunjenosti u životu. Uglavnom skup raznih kompleksa i devijacija kroz odrastanje i život.
  • Shkera
    41
    Upravo ovo sam htio i ja napisati, ajmo ljudi skupiti glave i vjerovat Bobanu da će napraviti dobar posao jer ništa nam drugo ne preostaje.
    Nisam sklon idoliziranju i previše me igrača i ljudi (možda čak i svi) razočaralo do sada pa tako ne vjerujem ni da je Boban nepogrješiv, ali bolje nade trenutno nemamo i moramo stajati iza kluba i njega sada u ovoj sezoni jer ako i ovu kiksamo bojim se da ćemo pasti u prosjek HNL-a i da ode i klub i liga i repka u krasni...
  • Mlađi referent
    12.8k
    Osoba se zove dinamovcem, ima informacije o takvoj vrsti financijskog kriminala i umjesto da krene prema nadležnim institucijama napravi fake mail i nabavi VPN da bi mogao baljezgat po forumu. K* si ti, a ne dinamovac.

I edukativno, ne znam u kojoj je industriji ta osoba i čime se bavi, tako da ovo komentiram generalno za možda nečije dobro, braniti se protiv državne institucije s fake mailom + VPN je kao da uzmeš zračnicu i kreneš napadat vojnu bazu.
    Pao si u 95% slučajeva onog trena kad si se počeo igrati anonimnosti. Nemojte čitati VPN reklame koji vam prodaju muda pod bubrege i nekakvu cyber iluziju.
    Osim ako iza vas ne stoji brutalna organizacija, ali to je onda već drugi par rukava. :)
  • Pacho
    1.3k

Ne ako imas VPN koji ne cuva logove. Pogledaj Mullvad VPN slucaj sa svedskom policijom.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Jebote ljudi ovdje koriste VPN-ove i fake mailove, a ja kad sam se bio ulogiro tu stavio svoje puno ime i prezime kao korisničko ime :lol:
  • Common Sense
    897
    Ja ću još jednom potvrditi da je Vlatko dobro informiran i da se radi o osobi koja je poznanik sadašnjeg predsjednika uprave. Ja sam se ulogirao s adresom elektroničke pošte na kojoj piše moje pravo ime i prezime, ako to nekome nešto znači, a moj CV je lako dostupan na internetu.

Naglasit ću da je sva ova kakofonija koja je nastala prvenstveno rezultat katastrofalne komunikacije kluba prema vani. I inače je komunikacija bila vrlo loša, ali od ove zime i gotovo svakodnevnih svađa u upravi oko sportskog sektora, izbora trenera i slično je stvarno užasna.
  • serbus
    5k

I onda si stavio kršteno ime :lol:
    Ne kužim zašto bi se bilo tko trebao skrivati ovdje, osim ako nemaš u startu loše namjere a onda su tu naši plavci koji rješavaju takve.
  • Shkera
    41
    prijavite ako je istina.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    I onda si stavio kršteno imeserbus

Krizy me prekrstio :rofl:
  • Mali Zeus
    17.3k
    Hm od toga da vidiš da je vlatko dobro informiran do toga da možeš potvrditi da je dobro informiran. Kaj ste se u međuvremenu čuli pa si si potvrdio da je dobro informiran. I ako se radi o poznaniku predsjednika uprave onda te info idu direktno od njega ili?

Toliko pitanja.
  • Brusa
    3.3k
    Malo offtopic, al molim vas!
    Ja ne kužim kaj je to "lažni mail"?
    Može mi netko objasniti?
  • dmil
    715
    ja sam isto cuo slicne price kao sto vlatkomarkovic prica, ali su bile na razini traca pa nisam pisao, a za ove sto kazu da se prijavi nadleznim institucijama, sta cu doci Uskoku i reci ej znas ja sam cuo da se prica u kuolarima to i to, aj napravite izvid, budite realni malo.

valjda postoji revizija u klubu koja ce sve to istraziti i onda dostaviti nadleznim tijelima jer jedino oni mogu imati konkretne dokaze, ali da se suska da su se takve stvari radile, suska se i po meni je to jedan od bitnijih testova DPa, jesu li spremni raskrinkati muljatore u svojim redovima (ako ih dokazano ima) ili pomesti sve pod tepih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.