• Raul
    431

Brza dva gola Marse.
  • Raul
    431
    5:0 Hrvace.
  • Raul
    431
    6:0 Hrvace.
  • Guinness
    3.4k
    Brza dva gola Marse.Raul

Nakon toga stali i primili gol u '75oj.

U Poreču završilo 2:1 za goste, Marsonia ostaje u ligi
  • Raul
    431
    Marsa nije dobila licencu.
  • deda
    46.2k
    Da, lete u četvrtu ligu.
  • Raul
    431
    Pirova pobjeda ipak u zadnjem kolu.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Jel Karlovac igra kvalifikacije za rang više?
  • Jima
    1.6k
    Ne. Direktno su ušli oni i Hrvace.
  • Mikina lijeva kopačka
    772
    Ne pratim Kustošiju, al kaj njima igraju sve djeca i stranci?
  • cibona
    8.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/mladost-zdralovi-i-bjelovar-ce-se-spojiti-gradonacelnik-najavio-sastanak-s-predstavnicima-oba-kluba/148070

Izgleda da se kreće u realizaciju fuzije dvaju bjelovarskih klubova s ciljem stvaranjem jednog, snažnog i konkurentnog kluba spremnog za pohod na 1. HNL.

Pozdravljam ovu odluku, Bjelovar kao grad sve više ulaže u sportsku i nogometnu infrastrukturu i mislim da bismo spajanjem NK Bjelovara i Mladosti Ždralova konačno dobili stabilnog prvoligaša.

Pitanje je kako Bjelovarčani gledaju na to, koliko sam upratio njihov gradonačelnik Hrebak je uglavnom financirao NK Bjelovar, a Mladost je kvartovski s privatnim vlasnicima? Neka me netko ispravi ako griješim. Znam da oba kluba imaju respektabilne stadione, a Hrebak najavljuje izgradnju novog od 5000 mjesta, naravno, ako se projekt spajanja klubova izrealizira.
  • Infinity
    21.2k
    Hrebak najavljuje izgradnju novog od 5000 mjesta, naravno, ako se projekt spajanja klubova izrealizira.cibona

Ne, nego prosirenje postojeceg u Bjelovaru.

Nas Deda je iz Zdralova, pisao je jucer na ovu temu i njemu se ovo ne svidja. Razumijem i zasto. Ovo vodi ka velikom klubu u gradu. NK Bjelovar nece izgubiti nista, mozda ce se eventualno zvati NK Mladost Bjelovar, a Zdralovi ce izgubiti klub. Ja dajem 5 godina da ce se u Zdralovima netko sjetiti da osnuje novi klub i da se mozda opet dovedu u slicnu poziciju. Deda je nekad davno pisao i o rivalstvu. Ovo je kao da u fuziju udju Inter i Milan. Iako su iz istog grada, ta dva kluba su veliki rivali. Mada se i meni kao nekom sa strane cini super da grad kao Bjelovar dobije prvoligasa (bogata i rastuca sredina, ok infrastruktura s potencijalom i zeljom za ulaganjem i sirenjem), to mozda nece proci bas tako slavno.
  • Droljo
    28.6k
    Jel nisu ždralovi selo kraj Bjelovara? Šta mogu izgubiti oni? I treba imati klub ako ima djece u selu a što se seniora tiče bolje je imat jedan pravi nego dva nikakva. Sa time (koliko ja pamtim) mladost je bolja bila od Bjelovara u nazad 10-20 let.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ovo meni sa strane izgleda kao taj klasični hrvatski problem s manjim općinama. 99% stanovništva se slaže da ima previše općina i da treba ići na spajanje, smanjivanje njihovog broja, ali u praksi se nikad dve opcine ne će dogovoriti jer logično onda se gube pozicije, grb, neka posebnost itd. Time se događa da tih nekoliko desetina, stotina ljudi radi svog šteti nacionalnom interesu. Vjerujem da tih 1000 ljudi kaj je u Ždralovima ima veliki sentiment prema klubu, ali možda je zbog toga hrvatski nogomet uskraćen jednog dobrog i stabilnog prvoligaša kroz par godina. Neke odluke ako su od strateškog interesa se moraju sa vrha prelomit ako nejde drugačije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet