• Mali Zeus
    21.4k
    neki od vas sve vjeruju tim podcasterima koji su u najmanju ruku lovci u mutnom i obični seratori. A uzimate sve kaj govore kao sveto pismo...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    konkretno, Kvasina je dokazao da ima neke informacije. Neke stvari uzimam s dozom rezerve ako mi ne zvuči logično, kao ovo sa 100 otkaza, ali zašto mu ne bih vjerovao npr. po pitanju Landeke i slično ako je npr. prvi najavio dolazak Shale, prvi je u javnosti rekao da se zanimamo za Taylora?
  • NitkoBitan
    36.9k
    Postoji 6-8 aktivnih trovaca i to je to. Rade bi jezik pregrizli nego nesto pohvalili a bome ima stvari vrijednih pohvale.
  • Mali Zeus
    21.4k
    ↪Mali Zeus konkretno, Kvasina je dokazao da ima neke informacije. Neke stvari uzimam s dozom rezerve ako mi ne zvuči logično, kao ovo sa 100 otkaza, ali zašto mu ne bih vjerovao npr. po pitanju Landeke i slično ako je npr. prvi najavio dolazak Shale, prvi je u javnosti rekao da se zanimamo za Taylora?Izet Hajrović

Znači ako je imao 2, 3 informacije točne ti mu vjeruješ 100 posto za sve?
  • emilperska
    16.3k
    Nemam vremena pratit sve te podcaste, ali taj Kvasina, za kojeg opce ne znam sto on radi u zivotu (novinar, navijac, trener, radi li izvan nogometa), mi je ok lik. Nije trovač ni hejter. Bar tih par podcasta sta sam cuo..
    On nema svoj podcast nego bane u 8 24, tocnije ja sam ga tamo cuo..
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Ak se ne varam, receno je da je novinar, mislim da se tako i predsravlja. I slazem se. Mozda nije sve tocno sto kaze. Makar je i imao neke tocne informacije. Ali ovako mi se cini ok likom.

Cak sam iznenaden bio, jer je jedan od rijetkih ako ne i jedini kojeg sam vidio da ulazi u otvoren sukob sa juznim mitomanima. Ne ko vecina drugih, koji samo slusaju kako ovi seru po nama i onda jos klimaju glavama. Za to ima barem neki respekt od mene.

Takoder mi se cinio uglavnom pozitivnim tipom. I kad je izgledalo grdo je govorio da je uvjeren da cemo bit prvaci. Tak da nisam od njega vidio neku veliku pljuvacinu, da bi ga se moglo nazvat trovacem.
  • Dzg69
    121
    Meni je Kvasina primjer kakav bi stav navijac Dinama trebao imati prema mitomanijacima iz Splita,uvijek ih lijepo spusti na mjesto za razliku od nekih koji sve to slusaju i nemaju 2 pametne za rec..Sto se tice informacija vecinom je dobro informiran i gleda na Dinamo sa ponosom.Volio bi da imamo vise takvih ljudi koji nas klub opcenito predstavljaju po podcastima.
  • Ritam Ulice
    3k
    sve je to meni jasno, ali u tom cijelom procesu se nesto moralo smuljat. Netko ce propjevat ako je istina.
  • Crni86
    22k
    ma kvasina se i muva u krugu nicote, olivarija, tironija. Mislim da on i je bivsi novinar tak da sigurno ima neki izvor informacija

Meni je isto sasvim korektan, al zna ponekad malo preuvelicat kak je Izet napiso. Al to je doslovce kao kak i u drustvu neko bubne jao dali su 100 otkaza… Nije doslovce sto vec mnogo otkaza
  • emilperska
    16.3k

Ma da to sa 100 otkaza, ja to nisam shvatio kao 100 nego kad pokojni Spajke kaze Veli "nece igrat ovi koji danas igraju"..
    Puno jel.. :lol:
  • Enco
    634
    Mmaee i Kanga igrači su na koje se u Dinamu ne računa i kojih bi se Modri htjeli riješiti. No, to sigurno neće biti lako. Obojica imaju visoke ugovore, oko 750 tisuća eura netto godišnje, Mmaee na još tri, Kanga na dvije i pol godine. Godišnje, dakle, koštaju klub preko dva milijuna eura (brutto), čak i da nije toliko, bili bi preskupi, jer ništa ne doprinose

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/simboli-promasene-dinamove-sezone-modri-ih-se-zele-rijesiti-spremni-su-ih-dati-i-besplatno/146351
  • crophantom
    4.7k
    Ovaj i Cannavaro, ne mogu zamisliti iritatniji par njuški. na stranu sto su odradili diletantski posao, baš rijetko iritantni ljudi.
  • ElDorado
    11.3k
    Ovo ne može biti slučajno: nakon rasprave o Mariću ovdje sad iz ničega notorni onaj čije se ime ne smije spominjati na fejsu pokreće sličnu raspravu. WTF?
  • Paggini
    86.2k

Jebeni FazeNouns...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.