• Pacho
    1.3k

I za ovaj dio da je Vafl bio postojeci kadar. Zar nije bio samo v.d. pa su ga Zajec i ekipa potvrdili/promovirali?
  • E46
    1.4k
    daj shvati ako je upola toga istina da on zapravo nista ilegalno utuzivo nije napravio. Kako mozes nekog kazneno progoniti ako je dao placu nekome u skoli enormnu, netko je to morao iznad njega ocito odobrit ili nešto, ista stvar ovo sa kovertom i parama za sucica, kako ces ti to dokazat? Dobro je napisao netko gore njega ne treba brinuti uopće sa kaznene strane, veca bi mu briga trebala bit na ulici srest boysa koji se osjeca prevareno i izdano.
  • BluePhone67
    5.1k
    Kada će krenuti čistka managera i agencija u svim mlađim kategorijama do 18 godina. Pitam za prijatelja.

Nedopustivo je da dijete od 16 godina ima u svom CVu klub u kojem igra, reprezentaciju za koju nastupa i link/kontakt svog managera na svojim društvenim mrežama i stranicama. Sve ovo u klubu se događa isključivo zbog njih. Oni rade pritisak na trenere i klub, oni pumpaju igračima glavu da su nedodirljivi i oni rade medijski linč sa svojim umrezenim novinarima i svojim brabonjcima u raznim podcastima pa i ovdje i ostalim medijskim platformama. Kada to Boban stavi pod kontrolu onda ću reći da napokon imamo slobodan klub, do tada je ovo mala bara puna krokodila.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Dečki dragi, neki ljudi jednostavno nisu navijači Dinama i nije im ovdje mjesto
  • Dudu9
    1.8k
    Ako je istina i 50% napisanog vi bi banirali, brisati takve stvari jer unose nemir u klub?
  • deda
    37.4k
    Tek sada sam.pročitao upise od sinoć. Ovaj forum je privatan, ali je javan i na njemu može svatko pisati. Vaši profili su tajni, ali u slučaju ozbiljnih stvari kao što su moguće tužbe i sudski procesi nisam siguran da vas Zona Dinamo može zaštititi.
  • Papastrumf
    16.8k

Da klub ima dokaze za te tvrdnje, vjeruj mi da bi istog trena podnio kaznenu prijavu, kao što je podnio protiv nekih drugih ljudi.
    Ovo što je ovdje napisano je sve u sferi rekla kazala. Ne možeš nekoga optužiti za nešto jer si ti eto čuo da je on uzeo nekakvu proviziju ispod stola.
  • The Undertaker
    8.1k
    Za početak, da li se zna tko je sve otpušten (ili mu nije produžen ugovor) u zadnjih mjesec dana? Koliko je to ljudi i na kojim pozicijama?
  • The Undertaker
    8.1k
    Znači, otpustiki smo šefa škole, zamjenika i 11 trenera. Da li smo imenovali nove?
  • BluePhone67
    5.1k
    Vidiš i sam po upisima da su insajderi napisali ni vise ni manje 100 otkaza.

Mašala
  • The Undertaker
    8.1k
    Ma vidim da se lupa pa zato i nastojim doći do nekih malo konkretnijih podataka.
  • Twisted1
    746
    Ne znam, ali živo me zanima po čemu su ta dvojica (jedan bi trebao biti Landeka) koja ostaju odskakala od ostalih 11.
  • Enco
    459

11 trenera od 13?

Mislim da ih ima više, a ne vjerujem da ih 11 odlazi.
  • Mali dioničar
    17.5k
    11 od 13 trenera iz škole ide.Twisted1

Jel Landeka ostaje?
  • Twisted1
    746
    11 trenera od 13?

Mislim da ih ima više, a ne vjerujem da ih 11 odlazi.
    Enco

To mi je rekao prijatelj čiji mali igra u Dinamu. Odakle njemu to, nemam pojma, ali sigurno zna nešto više nego mi obični smrtnici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.