• skener
    5.1k
    financijski direktor Dinama je lik bio

I onda netko kaže nešto o stručnosti ljudi koji su sada u klubu
  • Zagi
    10.7k
    Može mi netko nabrojati jednog stopera koji nije bio nominalno u prvih 11 ali bi nerijetko svojim ulaskom donio nešto u igri prema naprijed?

Max je idealna zamjena.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Situacija na lijevom beku je nikad čišća- nemamo niti jednog.skener

Kako znaš?

Max je idealna zamjena.Zagi

Taj neće nositi Dinamov dres dogodine

Kule želi transfer jer je nezadovoljan statusomPlava stijena

Kule bi ostao, ali se pripremaju ponude koje nitko neće odbiti.

I nekada je taj Škegro radio u Dinamu kao ekonomist, je to ista osoba ili sam nešto pomiješao?Common Sense

Da

Je li taj menadžer Škegro sin kirurga Mate Škegre?Common Sense

Ne znam
  • Crni86
    12.7k
    Kule bi ostao, ali se pripremaju ponude koje nitko neće odbitivlatkomarkovic

Kaj bi onda na ljeto mogli ostat bez sve trojice napadaca (petko, kule, kanga)?
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Da, ali šanse da ćemo prije početka priprema imati bar 2 napadača (novih ili starih) su 99%
  • dinon7
    1.9k
    Znam da se ovdje i u medijima nekoliko puta spomenuo Beljo.
    Danas odgledao cijelu utakmicu s klupe. U zadnjih 5 utakmica ima sve skupa 50ak minuta. Pretpostavljam da ga Rapid neće otkupiti
  • Enco
    508
    Probudio mi članak na SN maštu ....

"Treba, jasno, vidjeti što želi Kramarić, koji ima mnogo opcija, a pitanje je je li jedna, ipak, i ona maksimirska. Kramarić uživa status i ugovor, ima brojnih poziva, ali niti on nije tip koji se sada želi naplatiti, već igrati. I osjetiti "ono nešto".

Postoji li u cijeloj priči "međusobna računica"? Kramarić je nedavno kazao "ne", no to je bilo prije dolaska Bobana..."
  • austrijanac
    7.5k
    Svaki taj ranojutarnji članak je napisan dan-dva prije i postavljen da se automatski objavi rano ujutro.

Vjerujem da nema veze s vezom.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Vise od sapunice Modric me na WC tjera sapunica odjebonasKramaricalimozdaipakdode.
    Mislim, pobjednik ovog prijelaznog roka je svakako lik koji bi docekao Drekala otvorenih ruku.
  • Orc123
    12.6k
    Krece novi tjedan, novi radni dan, nova norma koja se mora ispuniti od nasih vrlih novinara. Danas slijedi bar po 2 clanka o mogucim dolascima i odlascima od SN, Germaninaka, Indexa..... Kvota se mora ispuniti.
    Bas teska sprdacina......
  • Ivdzo11
    7.9k
    Slaven traži odštetu koju Dinamo u ovom trenutku nije spreman platiti. Riječ je o otprilike dva milijuna eura uz bonuse. Plavi su ponudili nešto više od milijun eura i bonuse, što klubu iz Koprivnice nije dovoljno.

Zvonimir Boban želi okupiti najtalentiranije hrvatske igrače, a dodatan problem mogla bi predstavljati činjenica da bi Dinamo Jagušića prvu sezonu poslao na posudbu. U slučaju da se uspije dogovoriti da tu posudbu odradi u Slavenu, klub iz Koprivnice mogao bi prihvatiti Dinamovu ponudu.
  • Infinity
    19k
    Zvonimir Boban želi okupiti najtalentiranije hrvatske igračeIvdzo11

Ovo posljednji put nije dobro zavrsilo :lol:
  • modri-kibic
    584

Niti malo, liga za bedaka :cool:
  • Batigol
    90
    Jagusic bi vec sada mogao u prvu momcad..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.