• Jos-Optimus
    5.7k
    pa ne znam baš stari moj, ok, to su ono li/la rasprave, ali Bruno je prvi po asistima i golovima, a i utjecaj na samu igru je bio brutalan. Orša...pa ok, da, njegovi golovi su čudesni, ali evo - njih dvojica rame uz rame i teško mi je reći tko je više donio
  • E46
    1.4k
    nekad bilo sad se spominjalo. Za tu placu to je puno premalo ali sta se imam raspravljati sa vama koji sve znate i po kojima je sve dobro i idealno, po tebi je bilo sve idealno ove sezone tako da.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    nije po meni ništa idealno nego su tvoji upisi infantilni, krojis neku politiku, a pišeš takve nebuloze da bi nam se klub ugasio nakon 5 kola da je po tvom. Duboko udahni, smiri se i razmisli
  • Olmic
    4.6k
    Navodno nas napusta i Teo. Ima usmeni dogovor sa saint et.
    Takoder ce otkupit i Maxa
  • criticus
    3.8k
    Ima usmeni dogovor sa saint etOlmic

Ako ti je izvor clanak objavljen na indexu krivo si vidio. Ima ponudu, ali usmeni dogovor za jos jednu sezonu s Dinamom.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Najveci ikad ,nas Teo. Ali nemozes zavisiti sezonu za sezonom od igraca kojem je 35 godina i da se svk stoperi kriju iza njega. Teska je reci,priznati jer znas da je bolji od svih koje imamo,Ali mozda je vrijeme da dovedemo nekoga slicnog ,mladjeg sa osobinama koje je imao leo ,a da gale i ostali preuzmu vise odgovornosti,Samim tim postanu ono sto Zahtjeva dinamo. Lidere
  • Kujtim Shalla
    5k
    Ja kako sam zakljucio iz njegovog posta da se vraca i nastavlja kod nas i da jedva ceka Novu sezonu
  • ElDorado
    4.1k
    To je opet napisao onaj na fejsu cije se ime ne spominje. Tamo pisu ozbiljni psihopate i lunatici. Javio se cak i notorni Mario Zorko. Jucer Max se vraca danas Max se nikako ne zeli vratiti pa ga ovi otkupljuju iz samilosti. Isto tak i za KTCa.
  • Izet Hajrović
    5.2k
    Plavi agent na Instagramu: "Traži se igranje nogom. Uskoro (emotikon potpis)." Je li u pitanju stoper?
  • FelceAzzurro
    410

Ako se traži igranje nogom, možda je u pitanju nogometaš?
  • Laugreano
    4.1k
    Za Tea sam vidio jos jucer. Objavio je profil sa 80 pratitelja tako da mi nije padalo na pamet uopce objavit tu.
  • E46
    1.4k
    po cemu bi se ugasio?Zato jer bi odjebo likove koji više ne mogu trčati i igrati moderan nogomet i neke za koje sam reko da su za zupanijsku? Ne budi smješan.
  • Pacho
    1.2k
    Jel moze netko rangirati Dinamove "insidere" kao sto rade na Redditu npr.

Tier 1 - Almost undisputed when discussing a Transfer Rumour. They may not be the first to discuss a rumour, but if they are talking about it; then it is almost certainly true, and possibly close to complete.

Tier 2 - Known to have current sources, but are still fallible and just short of being considered an authority on rumour discussions. However, multiple individuals or sources from this tier reporting the same rumour may indicate a strong possibility of truth to the rumour.

Tier 3 - Unreliable, and not to be trusted solo. They fall into near click-bait practices and are often fighting for relevance in a sea of rumours.

Tier 4 - Not to be trusted at all. These companies make money out of ensuring that you read them and they will make up anything to get you to harness advertising revenue.

Tier 5 - Absolute Dick Heads. Why are you even reading them for fuck sake?
  • Jos-Optimus
    5.7k
    ne, nego jer bi ti dovodio likove koji veze nemaju s Dinamom, kvalitetom i momčadskom kemijom. Ne ide to tako stari, tako se momčadi raspadaju
  • FrenchMontana
    1.2k
    tier 1 ne postoji, a vecina su u tier 5. Toliko o Dinamovim “insajderima”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.