• Paggini
    51.5k
    Nije ni ova Liga prvaka kao što je nekada bila. Uopće nemam osjećaj da je finale, sve mi nešto bezveze...Blueshadow86

Sport općenito ima problem u današnje doba, ne samo nogomet i tu primarno krivim društvene mreže.

Prije 20, 30 i više godina, nogometaši su bili polubogovi koje si jedva čekao vidjeti jednom tjedno, nekad u finalu jer je to, osim nekog rijetoog intervjua za TV, bilo jedino mjesto gdje si ih mogao vidjeti.

A danas, svaki od njih ima zilijardu storya i objava, stalno ih gledaš, otvoriš TikTok ili Facebook i rendom stranice objavljuju milijun kompilacija, najboljih golova, repriza, ovog onog.

Prije 20, 30 godina si ovisio o TV programu da vidiš golove, utakmice i igrače, zato su i neki golovi ušli u apsolutnu legendu, zbog te mistike koju su imali, nisi mogao u dvije sekunde guglati i naći, nego si žeđao da to vidiš na TVu, ako se smiluju.

Sjećam se da sam godinama slušao o Bergkampovom golu protiv Newcastlea, od starog i stričeva i način na koji su oni to prepričavali je učinilo taj gol toliko nestvarnim jer ga nisam mogao ni vidjeti, samo zamišljati.

Tako i ovo finale - jednostavno si okružen nogometom cijele jebene dane, sve se gleda, a ako se ne gleda, iskaču klipovi. Izgubilo je tu svoju romantiku nedostupnosti i iscekivanja.

Isprike na offtopic rantu, ali ovo sam baš i sebi danas razmišljao kad sam tek jutros skuzio da je finale, a sjećam se kad sam bio mlađi sa sam bio paraliziran cijeli tjedan cekajuci finale.
  • PatrikDirektor
    46
    ko mu je danas u srcu?
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Izigrao ih Psg. Zasluženo vodstvo.
  • javolimtebejako
    2.4k
    Prije 20, 30 i više godina, nogometaši su bili polubogovi koje si jedva čekao vidjeti jednom tjednoPaggini

a sad ti izleti video di Evra liže sirovu kokoš u autu :cry:
  • Dzoni
    1.4k

Svejedno bolje nego video njega u Zvezdinom dresu
  • Sibirski plavac
    5.5k
    2 0

Miriši na scenarij jednog drugog kluba na Allianz areni prije nekoliko mjeseci. :fear:
  • Kruno
    950
    Inter raspad
  • Pacho
    1.3k
    Gazi
  • Omake
    8.9k
    Svaka čast novinaru L'Equipea, Phillipu Auclairu. Na početku sezonski rekao da je Duoe kompletniji igrač od Mbappea i da će PSG bez njega imati bolju sezonu. Baš pogodio. Svi mislili da je lik lud.
  • Bernard
    785
    Inter u kurcu zasad, nemre meda.
    Nadam se bar golu Intera da ima bar kakve drame..
  • OsamŠest
    5.3k
    Šteta za Barcelonu, bila bi luda tekma..
  • Jurki
    17.3k
    Ovi nasi komentatori su teska zalost. Tuzno kakvi debili rade na Hrtu.
  • Izet Hajrović
    5.2k
    Inter ove sezone veći luzer od nas. Izgubili naslov prvaka za 1 bod, izgubili u finalu Kupa od Bologne i sad će izgubiti finale Lige prvaka.
  • Pacho
    1.3k

U polufinalu kupa ih je Milan otresao 4-1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.