• Jaro
    10.2k
    stvoren za Gatuzibol znaci...
  • Infinity
    18.5k
    Hajduk bu izletio od 90% tih klubova…Hrc-Vg

Na papiru su favoriti protiv svih nabrojanih. Druga stvar sto uspijevaju nakon svake sramote osramotiti se jos vise.

S obzirom da ih u play offu mogu docekati Sheriff, Shamrock, Omonia, Cluj i slicna krema, ne bih se iznenadio da udju u grupu, ali ocekujem da ih u trecem rijesi nekakav Rosenborg ili Brondby.
  • rokikaciga
    1.5k
    Ali ne bi bilo na odmet imati jednog takvog u ekipi. Bas zato sto su odvratni kada igras protiv njih a obozavas ih kada su to tvoji suigraci
  • Markelo
    3.4k
    Fetai je tip koji igrača koji u Europi dobije žuti odma 2 minute kako je ušao u igru i time ga se odma "ohladi". Za Hnl nam ni ne treba tako agresivan igrač bez neke tehnike, kad smo mi ti koji vječito imamo loptu
  • dinamo u srcu
    2.2k

Iskreno drago mi je da Varazdin ulazi u kvalifikacije jer se nadam da će zbog Europe uredit onu južnu tribinu i da će biti u funkciji u cijelosti do početka kvalifikacija i kasnije za hnl i drago mi je jer je stadion prelijep i bit će sigurno rasprodan(10 000 gledatelja), ja prvu ću otić pogledat ako bude neka europska jaka momčad) i ko god dođe a i ne bih otpisao Varaždin jer igraju cijelu sezonu odlično kod kuće malo primaju golova i sa još kojim iskusnim igračem i kvalitetom mogu uz dozu sreće odradit dobar posao. Puno bolje nego Slaven.
  • Tvrdica McTvrdi
    227
    Bolje nego Slaven, svakako, ali bilo bi šteta da se ne prođe bar jedna runda. Najbolje bi bilo da je Istra
  • rokikaciga
    1.5k
    Za Hnl nam ni ne treba tako agresivan igrač bez neke tehnike, kad smo mi ti koji vječito imamo loptuMarkelo

Sjeti se ovoga kada sljedeci put dobijemo gol iz povratne lopte :sweat:
  • Zg123
    1.9k
    Al tovari koji vise na fb od Varazdina(objava da se Belcar vraca) i Slavena(objava poraz od Rijeke u kupu) pa kakvi su to bolesnici iskompleksirani strasno nesto
  • znajdatevolimja
    328
    Želim Varaždinu ispadanje uz 10 komada u mreži. Ništa više nego umjetan klub napravljen na zna se koji način.
  • Lihtmašinac
    509
    Najbolje bi bilo da je IstraTvrdica McTvrdi

Najbolje bi bilo da je Šibenik. Al hebga, naletili su na krivog Miškovića...

Istra je još uvijek previše slizana s klubom iz najružnijeg hrvatskog grada, i to na više razina, od menadžerske klike pa do navijača. Usto ih nose španjolski kapital i interesi. Varaždin je pak, kako ekipa ovdje dobro piše, interesni klub iz epruvete, nastao na omalovažavanju starog, ponosnog NK Varteksa. Slaven je, unatoč vječnostima koje provodi u prvoj ligi, bezličan klub bez stadiona.

Od trojca Istra-VŽ-Slaven još su mi koprivničani najdraži jer imaju potencijal zabrijati na pravu stranu. Ovi drugi su mi sumnjivi.

Šteta šta je hrvatski izbor za Europu takav kakav je, ali iz HNL-a bih ovih godina jedino za Šibenik navijao baš iz srca.
  • Ivdzo11
    6.5k
    https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-osijekov-dragulj-blizu-transfera-zanima-se-i-ajax-1054750

I dok je iza njega "sezona za zaborav", to sada žele iskoristiti brojni europski klubovi. Kako saznajemo, Matković je već ovoga ljeta meta nekoliko europskih klubova, a među ostalima želi ga i Ajax o čemu su prije nekoliko dana pisali i nizozemski mediji. Mladi hrvatski nogometaš tako bi mogao već na ljeto napustiti Osijek koji bi za svog (ozlijeđenog) napadača inkasirao 2-3 milijuna eura...
  • ElDorado
    4.1k
    A što Zlatko Dalić misli o minuloj sezoni HNL-a otkrio je u nastavku:
    "Moja je briga reprezentacija. Sezona HNL-a bila je dobra i interesantna, ali ću ponoviti, mjerilo je Europa. Možemo pričati o sjajnoj ligi, ali gdje smo u Europi? Banja Luka, Bačka Topola igraju u Europi, a nas nema nigdje. Uz Rijeku, mislim kako je najviše pohvala zaslužio Varaždin, koji ima sličnu politiku, prodao je igrače, a izborio Europu", rekao je Dalić

Niti riječi o Dinamu. Nevjerojatno ali stvarno nevjerojatno
  • IceMan
    3.1k
    Šta su ti danas piskarala…

S jedne strane gotovo - mi se raspadamo, 20 igrača odlazi, nitko ne želi doći, tolko i tolko manje zarade, Boban nas bu uništio

S druge strane - senzacija, sve je spremno za predstavljanje 34 godišnjeg Banića, Garcia najbolji trener, Džeko dolazi, najbolji igrač ikad koji je došao itd….

Joj kako jedva čekam početak nove sezone :halo:
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Ova slika na stepenicama izgleda kao jako los photoshop.jedan u nizu

Nije photoshop dapače to su stepenice iz jednog poznatog restorana kod Šibenika tj sali za svadbe.
    Dugo su funcuti odgađali sa ovim raskrinkavanjem iako duze vrimena govore, skreću pozornost na ovaj problem.
  • PatrikDirektor
    46
    protiv koga su favoriti jedino mozda protiv ovig swifts konobara ostali klubovi par razina iznad njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.