• sarenicvjetic
    122
    neće jer vise nikad neće imat 20 godina.
    Mbappe vise nije brz kao prije 3 godine.
    Gluposti pricas,očekuje se od pjace sa 30 da igra kao s 20,trebao si bit svjestan kad si davao ugovor i dovodio ga za sto je sposoban za sto nije.
    Isto tako i sa igračima koji dolaze,soldo,mudrazija,lisica,valincic.
    Dali su oni sposobni vodit Dinamo uz postojeću ekipu,a da makneš petka baturinu,pjacu,thea koje zeli maknut?
    Nisu i nikad neće,jer jedno je igrat za Osijek loksu,Istru,a jedno je imat Dinamov mentalitet.
    Zato i dalje tvrdim da će lakše Jakir,Mikic koji su prošli sve i školovani su i bili su dio i prošle i ove sezone,lakše igrat nego valincic i ostala kompanija.
    Jer imaju to u sebi.
  • PatrikDirektor
    46
    Vidovic je prosle sezone donio puno vise nego stojkovic ove sezone definitivno ima mjesta u prvih 11
  • Dani Olmić
    2.4k
    Teo vjerovatno ide a Boban zeli vratiti Bernauera i Zivkovica i dat priliku malom Jakiru. Ne znam kako vi razmisljate ali polako me brine ovaj put koji je Boban zakoracio….
  • crophantom
    8.9k
    put je sve suprotno od onoga što smo do sad radili. Ovo nije išlo, možda nešto novo bude
  • don
    22.7k
    Teo vjerovatno ide a Boban zeli vratiti Bernauera i Zivkovica — Dani Olmić

bullshit

Ne znam kako vi razmisljate ali polako me brine ovaj put koji je Boban zakoracio…. — Dani Olmić

ne znan kako ostali, ali u mojim očima si za svaku stvar negativan. I to stvar koja nije ni blizu službene, odnosno novinarskih naklapanja i laži.
  • GOAT
    9.5k
    Boban zeli vratiti Bernauera i Zivkovica — Dani Olmić

Kao rotacija cist okej
  • mrgud
    989
    Umjesto Belje Matanović,a Mišić isto nema više tu kraj tražiti.Jednostavno je prespor.Prije će tu Soldo dobiti priliku.Ljevi bek Sosa
  • Dani Olmić
    2.4k
    A cuj, kako da budem pozitivan kad se natrpavamo sa HNL prinovama? Jel tebi to budi nekakav optimizam? Ako budi, onda tebi svaka cast, eto meni ne budi …

To je druga prica
  • Doktor Kunić
    7.3k
    dobro je izjasnio si se već 5 puta u zadnja 3 dana ajde više poštedi nas, života ti.
  • Dani Olmić
    2.4k
    ne. Nego Faze Nouns javlja

Ok šefe
  • ElDorado
    15.9k
    Ubiće nas taj Faze Nouns. Ako to nisu Zvone ili Dabac osobno ajd razmisli tko bi mogao znati kaj Zvone misli ili planira???
  • rakurs
    3.4k
    Nego Faze Nouns — Dani Olmić

I šta je on do sada pogodio da ga se ovdje navodi kao relevantnog? Laprda jer zna da će to upalit kod vas nekoliko. Tebi se ne sviđa smjer u kojem Boban ide jer Faze Nouns nagađa. Majko mila.
  • Dani Olmić
    2.4k
    nitko sretniji od mene ako ispadne da decko buba gluposti….
  • don
    22.7k
    A cuj, kako da budem pozitivan kad se natrpavamo sa HNL prinovama? — Dani Olmić

kakvim HNL prinovama? Ko su ti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.