• Sbkbbb
    308
    https://www.transfermarkt.com/lukas-kalvach/profil/spieler/283621
    Ja bi cak pokusao sa njim, dosao bi besplatno, , zadnji vezni preko 250 nastupa za Plzen. 29 godina, 2-3 godine bi bio odlicno backup opcija
  • Omake
    8.8k
    Pelle Mattsson Silkeborg Zadnji Vezni

TM Vrijednost 850K
    Ugovor do 1.2027
    Bivši u19 Rep Danske
    Godište 2001 (8 mjesec)
    Visina 184 cm

Pravim listu zadnjih veznih, ovaj lik je jedan od 2 igrača koji statistički djeluju idealno kao solo 6 u Dinamu. Kao što vidite ispod u radaru, kratka, srednja i progresivna dodavanja su mu u samom vrhu danske lige. Defenzivno je kompletan i u sve 3 statistike iznadprosječan.

oQitBVi.png

Ispod je usporedba s Mišićem. Iako su odigrali sličan broj minuta, Mattssonov heatmap je puno impresivniji. Puno je agresivniji od Mišića s loptom i bez nje. Tri izborena prekršaja za zadnjeg veznog je apsurdno puno. Ima ravno duplo više dobivenih duela na tlu od Mišića, uz bolji i postotak.

zf2zqC8.png
    sKjJdlK.png
  • Time
    1.3k
    Raul Florucz u Olimpiji 15 golova,8 asistencija,desno krilo.Bio u Lokomotivi,Jaranu.Jel ga netko gledao...ima li tu potencijala za Dinamo ?
  • Brusa
    3.3k
    Trenutno apsolutno DA, prije par sezona bi se dalo pričati, ali mislim da bolje opcije za devetku od Ramona nema, poznaje ligu, golgeter je i u najboljim godinama.Mihaljević

Jel ga netko vidio uživo zadnjih godinu dana? U kakvoj je formi nakon godinu dana polurekreativnog igranja u Arabiji? Jel bi ga se dovodilo zato što je bio dobar tu prije ili zbog sadašnjih kvaliteta?
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Florent Muslija navodno blizu odlaska iz Freiburga. Lijevo krilo,26 godina, reprezentativac Kosova. Igrao prije za Karlsruher, Paderborn i Hannover. Kao jedan od zainteresiranih spominje se poljski Rakow, ali i par neimenovanih Bundesligaša. Statistički gledano, najbolje partije je pružao u sezonama 22/23 (10 golova, 6 asista) i 23/24 ( 9 golova i 6 asista) za Paderborn.

Ne znam koliko nam je realan, ali ne bih imao ništa protiv dolaska ovakvih igrača sa iskustvom igranja u jakim ligama (bundesliga 2 je jača od mnogih prvih liga u Europi) i igranja za reprezentaciju.
  • Mihaljević
    13k
    Treba obratiti pažnu na Mirona Muslića u budućnosti, jako dobar trener i brzo se probio
  • CastAway1986
    3k
    Moje neke želje za prijelazni rok bi bile :
    CB - Hrvoje Smolcic bi mi bio prva opcija na mjestu stopera , gotovo sve utakmice koje sam upratio za Lask je odigrao dosta dobro..Sumnjam da će mu Eintracht dati priliku ..Druga opcija bi mi bio Jakov Medić
    RB- Moris Valinčić , fizički jedan od najimpresivnijih igrača lige , uklapa se u novi brži Dinamo , po meni budući reprezentativac
    LB - Sosa je nerealan, tako da samo stranac dolazi u red ..Čileanac Gabriel Suazo je kapitalac čiji ugovor ističe u Toulouseu a backup može biti i Goda koji je također slobodan
    CM /DM - Volio bi da Miki Badelj odradi zadnju sezonu karijere u Dinamu ali isto tako fali jedan agresivac u srcu veznog reda pa biram Selahija .Neznam koliko se računa na R.Ljubicica u Aeku a i bilo bi fora spojiti braću u klubu
    LW /RW - Luka Ivanušec, igrač uz kojeg bi nam ekipa u startu bila puno jača, vrijeme je da se vrati u klub jer u Nizozemskoj samo stagnira. Adrian Jagušić , dovoljno je pogledati par poteza da se vidi o kakvom talentu je riječ..Backup opcije Lisica i Vidović..Također znam da su ga mnogi na forumu zamrzili ali meni nebi smetalo i da vrate Josipa Brekala jer krilni duo Brekalo -Ivanušec djeluje premocno
    CF- Ramon Mierez , sve se zna o njemu za ovu ligu je klasa a i ima želju obuci dinamov dres kao i Leon Grgić koji za sezonu dvije može dogurati i do reprezentacije

Još neki zanimljivi koje bi naveo su Adis Jašić ,Vile Koski , Armin Gigovic , Svit Šešlar, Haris Hajradinovic ,Tin Jedvaj
  • Ijayi Atiemwen
    2.8k
    Čileanac Gabriel Suazo je kapitalac čiji ugovor ističe u ToulouseuCastAway1986

Baš sam ga mislio poslat u scout službu, odličan je.
  • blue heart 72
    2.2k
    Gregory Wüthrich ne želi produžiti ugovor sa Sturmom. Ne znam kolika bi mu bila cijena, po meni je bolji od svih naših stopera
  • Krizy
    57k

Nema cijene za transfer, uskoro je slobodan igrač.

Young Boys, Crvena Zvezda i Köln su zainteresirani, s tim da Young Boysi trenutno vode u utrci, gdje je i počeo kao mladi igrač.

Prije pola godine debitirao za švicarsku reprezentaciju.
  • blue heart 72
    2.2k
    da znam da ga mladi dečeci žele vratiti i da je Köln zainteresiran, za cigane nisam znal da i oni pokazuju interes.
    Znaš možda koliko je zarađivao u Sturmu?
  • MAGDA7
    20
    Kaj mislite jel bi bilo realno da dovedemo Pululua iz Jagielonie, najbolji strijelac konferencijske, 26 godina, na Transfermarktu 5 milijuna, jako dobar igrac
  • Brusa
    3.3k
    otvorim sliku na transfermarktu, isti Kanga :eyes:
  • modri-kibic
    467

Imam ga na ultimate teamu. Odličan kada prvom napadaču ne ide :grin:
  • Jos-Optimus
    5.6k
    sve izvrsno, ali Brekalo nikako i ni u kojem uvjetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.