• Jaro
    10.2k
    Ovo se potpuno slazem. Nek mu nedovoljni poznavanje engleskog bude najveca mana i bit ce dobro. Ako nista, nebu dobivao crvene kartone u Europi...
  • Dadox
    309
    Do zadnjeg trenutka sam se nadao da nije on taj i da će sve netko demantirati.Nije…Čim ga imenuju službeno za mene postaje najbolji na svijetu.Dok se suprotno ne pokaže.
  • Marc
    477
    Kovačević mi ima to nešto Dalićevsko u sebi.. jel se i vama čini ili je to meni samo?
  • Noel
    11.9k

Napisao sam to prije par mjeseci i reko sam da bi ga volio vidjet kao izbornika da je idealan za to.
  • Jaro
    10.2k
    Meni potpuna suprotnost - Kovacevic je simpa lik i djeluje ko ljudina. Dalic mi je bas ljigica nekako. Naravno, ne znam ni jednog ni drugog - vec zakljucujem po ovome sto je dostupno po medijima.
  • Dinamovapriča
    236
    Boban je već prije mjesec dana izabrao Kovačevića. Boban želi takav stil igre i intezitet kojeg Kova ima.
  • Zagi
    9.8k
    Meni potpuna suprotnost - Kovacevic je simpa lik i djeluje ko ljudina. Dalic mi je bas ljigica nekako.Jaro

Potpuno se slažem.
  • austrijanac
    6.9k

1.5. mi je igrač Belupa rekao da ide Kova od njih najvjerojatnije.

Tad mi je i rekao i sve o njemu kaj se tiče taktike i svega, no i tad mi je rekao isto ovo što ti spominješ.

Visoki intenzitet koji ga je krasio cijelu sezonu.
  • Dinamovapriča
    236
    Visok intezitet je ono što je Boban najviše gledo. Kad je vidio kakvu statistiku ima Dinamo kad su u pitanju sprintovi, nije mu dobro bilo, vjerujem da još dolazi sebi. :sweat:
  • austrijanac
    6.9k

Omake i ja smo komentirali Ljubicica kad su se pojavile glasine - mislim da bi trebalo skupit 5 naših igrača da dobije broj njegovih šprinteva po tekmi.

Uklopit će se to sve tiptop
  • Majki2111
    4k
    Fascinantno mi je da za nekog čovjeka možeš reći da je ljiga. Ja s 27 nisam još upoznao čovjeka da mogu reći za njega nešto loše. Niti sam bio povrijeđen. Kako to uspijevaš?
  • Dinamovapriča
    236
    Malo si i rekao, možda čak i 6. Ja sam isto uvjeren da će se uklopit sve to lijepo. Vremena imamo više nego dosta. :pray:
  • NitkoBitan
    27k
    Kovačević mi ima to nešto Dalićevsko u sebi.. jel se i vama čini ili je to meni samo?Marc

Ponizna spika, kreiranje dobre atmosfere u momcadi i blago teleci pogled :grin:

Cini mi se kao pre dobra i nevina osoba za funkciju trenera u Dinamu i vec mi ga je sad zao kakve ce napade dozivljavat. Rekao mi Mirko - ne treba mu to, ne-tre-ba.
  • Jaro
    10.2k
    jbg, ocito si bolji covjek nego ja. Ili vise vjerujes u druge od mene, a moze biti i trece, al nebitno. Pa napisao sam svoje misljenje o covjeku i objasnio da je temeljeno na dojmovima stecenim putem medija.

Karakteristike "ljige":

Podmukao, ulizuje se svima iz koristi

Neiskren, lažno simpatičan, često govori ono što ljudi žele čuti

Bez kičme, mijenja stavove ovisno o situaciji i ljudima oko sebe

Neugodna osoba, izaziva odbojnost zbog ponašanja

Često ga prati i dojam "sluzavosti" – metaforički "klizav", teško ga uhvatiti za riječ ili stav

Ja vecinu ovih karakteristika prepoznajem kod Dalica jednostavno. Moj osobni dojam i misljenje. Ne mora biti objektivno.
  • Majki2111
    4k
    Je, ja imam lakovjernu ličnost. Moguće da je do toga. Dobro si pogodio.

Vidiš ja ne primjećujem ove stvari kod njega kaj si naveo. Meni je Dalić baš dobar izbornik. Nije ljiga. Ma niko mi dosad nije ljiga od svih ljudi kaj sam upoznao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.