• Goran86
    232
    Dobrodošao šefe, imam dobar osjećaj sa ovim potezom, treba stati iza Kove i kada ne bude išlo. Zvone Boban je počeo slagati kockice. Dugo smo ga čekali i dočekali, Zvone povedi nas u stvaranju novog dinama, našeg dinama.
  • IstokKa96
    857
    Dinamov trener može imati podršku dok ima rezultate i prihvatljivu igru, a sve ostalo je zavaravanje pa tako i u slučaju novog trenera.
  • don
    13.7k
    a možeš to i ovako gledat...

s tim da i ovaj jedan poraz je nezaslužen koji se desio uz sudačku pomoć, golom iz penala.

gol razlika 14:2

IMG-1130.jpg
  • Marcinko
    713
    e sad zamisli kakav je Garcia(kojeg mnogi u RH predstavljaju kao da je Guardiola) kad nakon tog crnog niza Kovačevića ima manje bodova po utakmici od njega u sve i jednom mandatu.
  • E46
    1.5k
    Decki tko god se promislja kakav ce bit Mario pogledajte podcast di prica o otkazu, bolesti, pa cete vidjeti kakva je to ljudina a samim time i kadar za Dinamo. Dinamo treba takve ljude.
  • Pacho
    1.7k
    Jel na kraju istina ono za engleski ili ne?
  • Crle
    1k
    Sa momčadi kojoj su svi prognozirali borbu za ostanak.

Isto tako protiv tih istih protivnika se nismo ni mi baš proslavili sa najskupljom momčadi u hnlu.

I hvala bogu da se u biranju trenera gleda što taj trener može napraviti sa igrom i kako podignuti momčad koju ima. A ne rezultate nekoliko zadnjih utakmica.
  • Doktor Kunić
    5k
    Dobrodošao ljudino! Pobijedio si najveću borbu, želim ti jednako uspješne borbe pod Dinamovim grbom! Kažu sreća prati hrabre, a ti si definitivno jedan od njih!
  • E46
    1.5k
    vjerujem da je. Covjek zvuci dok prica da izvine svatko kao zadrti bosanac koji je sišao sa brda i da mu engleski nije bilo prioritet ucit. Jebiga, to je ta generacija ljudi tada se vise ucio njemacki i covjek je stara garda, ja isto bolje znam njemacki nego engleski jer se u doba kad sam ja išao u skolu vise ucio njemacki. S vremenom nesto i znaš beknit engleskog al nije to to, vjerujem da i Mario zna osnove i da se moze sporazumjeti. Ali ne treba očekivati od njega da je sad neki poliglot.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    naravno, prvi cu priznati da sam pogrijesio ako bude kako se tu pisalo, ali mislim da bi svi bili sretni da se to ipak ne dogodi i da uspije.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    naravno, ja ću Kovačevića "kriviti" samo za dobro, a srećom sad znamo tko je glavni i odgovoran, nebitno bilo dobro ili loše. Sve je na Bobanu. Nitko nije veći od kluba pa tako ni Zvone.
  • rokikaciga
    2.3k
    Predviđena pozicija - 9. Završio na 4 mjestu. Finale Kupa.

Koji k više očekuješ od trenera? Sad kada su se povećali apetiti pred kraj pa izgleda kao da je podbacio. Ali pitaj svakog igrača, simpatizera i navijača Belupo bi li ovo potpisali kada je Kova preuzeo klupu na jesen?

Ti na ovom forumu imaš najveći postotak negativnih komentara. Kaj si ti navijač Dinama ili mrzitelj?
  • Common Sense
    1.1k
    Engleski priča odlično, učio ga skupa s Bakom Sliškovićem.
  • Dinamo Sector
    3
    Ako su mnogi naši strani treneri imali prevoditelja,tako i naš trener može imati u kontra smjeru...
  • Dzoni
    1.5k
    Za očekivati je da se u svlačionici Dinama priča hrvatski, ne engleski, francuski itd. Ne samo jer je to dominantan jezik, nego bi bio znak kulture da stranci u Dinamu nauče bar nogometnu terminologiju zemlje gdje igraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.