• rokikaciga
    2.9k
    volio bih kada bismo imali rezultat na kraju prijelaznog roka da vidimo tko je naj insajder.
  • austrijanac
    7.5k

I dalje sam uvjeren da većina su isti ljudi iza pa nemoš fulat nikako
  • Dudu 9
    759
    MLS mi nikada nije zvučao kao ozbiljna opcija, nema smisla vući obitelj na drugi kraj svjeta da bi odigrao samo jednu sezonu.

Što se tiče nas, jel ga Zvone uopće kontaktirao?
  • Common Sense
    1.2k
    Je, bilo je kontakata,zvali su ga iz kluba više puta, i prošle i ove godine. On jednostavno nije za to.

Iako mi nije jasno zašto bi čovjek na pragu 40.-e radije izabrao igrati u nekom osrednjem klubu u serie a nego doći doma. U 40. godini počinjati ispočetka i privikavati se na neku novu ligu... Da bi odigrao još godinu dana. Po meni nema smisla...

Ponude iz arabije i MLSa su naravno financijski najbolje, ali to ne dolazi u obzir zbog obiteljskih razloga.
  • Brusa
    3.5k
    Iako mi nije jasno zašto bi čovjek na pragu 40.-e radije izabrao igrati u nekom osrednjem klubu u serie a nego doći doma.Common Sense

Pa nije on ovdje doma....
  • Paggini
    58.7k
    Čovjek živi 13 godina u Madridu, djeca su mu tamo rođena i odrasla i veze nemaju sa Zagrebom, a vjerojatno ga nakon penzije čeka i pozicija u Madridu.
  • Captain America
    20.4k
    vjerojatno ga nakon penzije čeka i pozicija u MadriduPaggini

Flo ga je navodno tražio da se umirovi nakon onakvog oproštaja i da bira poziciju u klubu.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Čovjek živi 13 godina u Madridu, djeca su mu tamo rođena i odrasla i veze nemaju sa ZagrebomPaggini

Kako mu se djeca zovu? Cassandra i Miguel? :sweat:
  • NitkoBitan
    28.7k
    Pa eto, imat ce vise imenjaka u zagrebackim skolama.

Vidim da se nesto i Amerika spominjala kao preferencija obitelji. Ako im je ona savrseno mjesto za odrastanje djece...
  • Filip85
    327
    Iako mi nije jasno zašto bi čovjek na pragu 40.-e radije izabrao igrati u nekom osrednjem klubu u serie a nego doći doma.Common Sense

Zato što njega BK na veliko za Dinamo.
  • CastAway1986
    3.4k
    Puno se ovdje komentira Valinčić iako još posao nije ni upola dogovoren , Istra s tovarom Bjelanovicem je tvrd pregovarac ..
    Što se samog igrača tiče od mene palac gore , ima kapacitet da postane i A reprezentativac ,fizički je impresivan ..Imao sam priliku ga gledati par puta uzivo dok je igrao za Široki gdje je također bio dojmljiv za razliku od Rozica koji je tad bio očajan..
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Huh, ja ne znam otkada ti je ova informacija, ali jučer nije bilo tako...

Do jučer smo bili u kombinaciji mi i klub blizu sadašnjeg doma. I nije bilo kontakta baš da smo ga mi zvali, a on nas odjebavao...

A jedan serie A klub je već odbijen...

Doduše moj izvor nije od ljudi koji su bili s njime prošli vikend nego s naše strane priče.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Jos malo i imat cemo vise insajdera nego onih bez insajderskih informacija :lol:
  • emilperska
    11k
    Covjek ode na put od par h, 15 str. Na kraju se javljam ljudima u inbox da mi sumiraju upise na temi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.