• Droljo
    18.4k
    Ivanušec ima jebenih 500K.ElDorado

Hoćeš reći da je kod nas imao veću plaću? Pa kud je i zašto išao?
  • Laugreano
    4.4k
    Luka Ivanusec € 980,000 per year
    edit: sad vidim da za netto govoris
  • Brusa
    3.5k
    pa išao je da se proda dalje, u real ili city ili tako nešto. Sjećam se prva izjava nakon što je došao u feyenord mu je bila da je uvjeren da mu je feyenord odlična odskočna daska za dalje i za još veće razine.
    Nije doslovni citat, ali u tom smislu je bilo
  • CastAway1986
    3.4k
    S obzirom da se ne zna da li Mišić odlazi jer se navodno senatorima smanjuju ugovori da li za poziciju šestice treba pokušati sa Selahijem ili Petrovičem koji je čak imao i bolju sezonu od Lindona a o tome se premalo priča?!
  • Droljo
    18.4k
    PetrovičemCastAway1986

Takvih juniora imamo
  • Paggini
    58.8k
    Ni Petrović ni Selahi mi nisu kvaliteta za Dinamo, snažniji dojam je Lončar ostavio od njih, a nije ni on za Dinamo. No kakve smo sreće, ne znam hoćemo dovesti bolje od njih na 6icu, pa ćemo opet žaliti što se njih nije uzelo
  • rokikaciga
    2.9k
    Veseli me Dinamo B u 1.NL sljedece godine, nadam se da ce mali Bakovic iznjedrit kao potencijalna sestica za prvu ekipu. Ima tu jos igraca koji bi bili interesantni a 1.NL ce biti dobro mjesto za testirat talente.

Takoder, nadam se sa ce se Pavic isto negdje isprofilirat jer u njemu ima potencijala i to dosta
  • scooniepenn
    5.1k
    Ne znam za koliko bi Mišić kao jedan od 3 naša najbitnija igrača već godinama unazad trebao igrati. Mislim da ima oko 800.000 po sezoni i s obzirom na ulogu i broj odigranih utakmica u 4 i pol godine koliko je kod nas (136 utakmica ukupno, što je oko 30 u prosjeku) te iskreno mislim da ako ostajemo na ovoj razini i s ovim ambicijama ne vidim scenarij u kojem će igrači takve razine pristati igrati za manje.
  • The Undertaker
    8.4k
    Od ovih senatora jedino je Mišić ove godine zaradio plaću u potpunosti. Čovjeka raubamo do iznemoglosti i onda mu još smanjujemo plaću. Ne vjerujem u to.
  • Laugreano
    4.4k
    Neće pristati igrati za manje, uostalom i zaradili su lovu klubu od lige prvaka.
  • scooniepenn
    5.1k

Apsolutno, njemu smanjivati plaću mi je apsurdno.

Bio bi budala da pristane. Nadam se da Bobanu to nije niti palo na pamet, jer ako itko ne zaslužuje da se o tome i razgovara je on.
  • ElDorado
    4.7k
    a ne znam cudno sl tak veli Capology

Fruk imao 96k a mi placali jebenog Brkljacu 250k. Majko mila.
  • NitkoBitan
    28.7k
    uostalom i zaradili su lovu klubu od lige prvaka.Laugreano

I dobili postene bonuse za to.
  • CastAway1986
    3.4k
    tako je u pravu si ..Zato su nam gotovo svaku utakmicu pojeli vezni red skupa s Jankovicem..
    Selahi sigurno ima mjesta u Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.