• Sbkbbb
    394
    Ronaldo, Cristiano je isto slobodan. Zasto ne uzeti njega od 40 godina, nego se uzima najbolje krilo u HNLu. Zasto se dovelo Galesica kad se mogao dovesti Ramos ili jos jedan Mmae.
    O cemu pricamo. Mi smo klub koji treba zivjeti od prodaje igraca, a najbolji igraci su nam trenutno na 30+ godina izuzev Baturine.
    Lisica, Valincic, Galesic su put koji klub treba ici, steta za Fruka sto ga se propustilo. Jbt izgubili smo prvenstvo, ti bi htio igraca od 30 godina koji ispod 1 mil nebi dosao igrati. Razmisljajmo malo glavom zbog cega se ovo sve radi
  • ElDorado
    4.7k
    moha je u Dinamu imao 850k o cemu pricas?!
    Osim toga vraca se u Iran
  • Paggini
    58.4k

Stari, nisu ti ovo komentari ispod indexovih facebook objava, toliko toga si nabaljezgao sad, nit je Moha igrao za mizeriju, nit ide u Osijek, nit Cordoba ide u Istru...
  • rokikaciga
    2.8k
    U kog je kompas ?Kastrator iz zasjede

"U tebe" sigurno nije :lol:
  • Pacho
    2.3k

Nikad mi nece biti jasno zasto neki igraci dozvoljavaju da njihovim kurcem menadzeri lupaju po koprivama, odnosno da se preko njihovih leda prelama neki sukob menadzera s top klubom radi drugog igraca.
  • Orc123
    12.5k
    imao je 850tis eura ali u 2 sezone....kakvih 850tis za Boga miloga
  • ElDorado
    4.7k
    neda mi se tražiti pisalo na više mjesta, on i Rile ista plaća 850k. Ti izgleda zaboravljas da je ugovor potpisan 2021.
  • Jaro
    10.5k
    glupost:

Ukupni prihodi u 2024. godini iznosili su € 528.449, što je povećanje od 3,92% u odnosu na prethodnu godinu

Ovo je sa bonusima i svime...
  • scooniepenn
    5.1k

Oprosti, ali konstrukcija “jer su vec sva trojica u godinama” u hrvatskom jeziku znaci samo i iskljucivo da su dosegli ozbiljniju dob. Ovo sto si pojasnio nije ono sto si napisao. Nebitno, poanta je da je Petko bio prakticki cijelu sezonu ozlijedjen, a Misiceva ozljeda je primarno posljedica visegodisnjeg raubanja do iznemoglosti. Pjaca je odigrao prakticki sezonu bez ozljede. Rijec je o 3 igraca, koji su uz Baturinu, Sucica i RPG-a najbolje sto Dinamo trenutno ima. Sigurno ne bih dozvolio da mi odu besplatno nagodinu, ali jednako tako ne znaci da se moraju potpisivati ugovori na 5 godina, vec kod Pjace i Misica na 3, a kod Petka na 2, ali s nesto manjim fiksnim i motivirajucim varijabilnim dijelom.
  • NitkoBitan
    28.7k
    vec kod Pjace i Misica na 3scooniepenn

Igracima od 30+ godina ponudit ugovor na maksimalno 2 godine. Jedan Real ponuduje na jednu.

Ionako nikad ne dobijemo novce za takve igrace u godinama nego se u 95% slucajeva dzentlmenski rastanemo jer su oni kakti zasluzili otic po vecu lovu negdje.

Ako se blizi kraj ugovora i ima potrebe za novim onda ponudis i novi na os nes. Dugim ugovorima samo sebe potencijalno zeznemo, vidi slucaj Peric, Zagorac i Bocaj. Ne bude se nitko dovrovoljno skinuo sa Dinamove sise.
  • ElDorado
    4.7k
    Kako god meni se čini da nama u rosteru nedostaje potentnih nosilaca cca 25-29 godina i da će tu trebati sigurno nekih promjena. Ljubičić je odličan primjer.
  • Orc123
    12.5k
    provjeri, ali nema sanseda ima toliko. Evo kolega Jairo napisao iznos i to sa svim bonusim ane prelazi 539 tis eura....znaci ako maknes bonuse za LP i naslov itd on nema vise 400tis eura ..... Ni približno 850tis....
  • Crni86
    12.4k
    Trebalo bi rijesit nove ugovore uz svakako manje place jer su sva tri vec u godinamaCrni86
    Mislim da je vrlo jasno navedeno u ovoj recenici da su godine spomenute u kontekstu ugovora odnosno place. Tako da ne razumijem zasto se trudis iskriviti moju izjavu

Upravo to kolega. I nije to nista protiv tih igraca. S godinama sve je veci rizik ozlijeda, pada u formama i tekso je predvidjeti kako ce taj igrac izgledati vec iduce sezone. Na kraju nama su prijekopotrebni gladni igraci u idealnim godinama 24-27 kako bi napravili opet kostur ekipe kao 2018. godine. Kada se doda uz to da ce Boban inzistirati na viskom tempu i intezitetu sve mi se cini da za svu trojicu navedenih igraca nece biti mjesta u udarnih 11 u isto vrijeme.
  • ElDorado
    4.7k
    a onda opet novinari pisu sranja. Bas su napisali on i Rile 850k. Ma nema veze.
  • Haza
    10k
    Istina oko Noe Mikića je sljedeća.
    Zvone Boban je održao jučer sastanak s igračem i ponudio mu novi višegodišnji ugovor s višim primanjima, posudbu iduće sezone u HNL, a Dinamo bi plaćao viši ugovor Mikića. Mali za sada odbija posudbu. Dinamo i Boban su bili MAKSIMALNO korektni. Mali može imati čast da ga je Boban uopće saslušao i nagovarao sat vremena.
    Inače iduće sezone je plan na desnom beku Gabriel i Valinčić, s tim da ćemo s Gabrielom potpisati vjerojatno novi ugovor, pa je neki cilj da ga iduće ljeto prodamo, a onda damo priliku Mikiću, naravno ako se mali opameti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.