• Marc
    460
    prema transfermarktu zastupa ga MSports Pro, dakle Škegro
  • Orc123
    11.7k
    bas kao i Stefulj. Nikad bek za razinu Dinama. Eventualno za Sibenik ili nekog rubnog prvoligasa. Ako je tako dominantan onda nam ne ginu ponude za njega od par milja eura! Evo vec ga Ferenc kapario.... nisu ni oni slijepi!
    Gledao sam ga dovoljno prosle sezone u Belupu, prije toga u Celju....
    Samo vi gledajte statistiku. Po statistici je Kule Ronaldo a Petkovic Slepicka.....
  • prefontaine
    2.2k
    Bočkaj je bek koji jamči 10+ asistencija u sezoni. Plus 2,3 gola iz slobodnjaka.

Ok, defanzivno je nula, kondicija je isto nula, trka je nula, moć ponavljanja je nula, ali ono, kad smo u minusu i ne znamo šta bi, on mi je nekako najbolja opcija za lijevog beka. U zadnjih par minuta i lijevo krilo. Ako smo mogli Kadziora ilitiga Kondžora pravilno koristiti, uvjeren da možemo i gospodina zvanog Pero Bombardero!
  • scooniepenn
    4.5k

Stisnuo sam lajk, jer mi je zabavno kako statistika zna zavarati.
    Stefulja smo svi zajedno i “preko vise” gledali da mozemo ustvrditi kako nije za Dinamo. On nije odskakao niti u Belupu, a kad se sjetim njegovih centarsuteva i primanja lopte frce me u zelucu.
  • Davieboy86
    517
    Kako normalno shvatiti ljude kojima su Štefulj i Bočkaj igrači za Dinamo?!?!Kako majke
    ti shvacati iste ozbiljno u jos kompliciranijim i dubljim temama?!Pa za njih dvojicu su Strinić i Pivarić Maradona i Pele jbte led…Jesu neki ovdje ikad uopće igrali nogomet ako nista na tjelesnom di su svi ikada u povijesti predmeta imali 5?Ne računaju se Fifa i PES! Znaci Bockaj ima centarsut , a Stefulj skontao di se nalazi…. A u k….. vristim sam sebi sada :lol: Stefulj i Bockaj :lol: Sine dragi A je to :rofl:
  • rioda
    8.5k
    Kako normalno shvatiti ljude kojima su Štefulj i Bočkaj igrači za Dinamo?!Davieboy86

To je neka varijacija stockholmskog sindroma, navijači se vežu za nepotrebne igrače koji nam isisavaju proračun. Vidim da se i danas svi opraštaju od dragog i simpatičnog nam Mohe, a svaki put kad je zaigrao bilo je teško drvlje i kamenje po njemu
  • Ritam Ulice
    528
    Ja citam ovo o Stefulju mjesecima jebote i svaki put podrignem.. proradi mi cir na zelucu.. molim vas prestanite
  • rokikaciga
    1.5k
    Bockaj da zivi kao sportas 70% vremena, bi imao zacementirano mjesto ljevog beka u reprezentaciji jos od dana iz Lokse.

Steta kaj svi imalo upuceni u HNL znaju da voli popit koju casicu vise i to precesto. Petku se zamjera kaj zivi nesportski, ali pored Bockaja je covjek olicenje profesionalnosti kao da je jebeni Maldini ili Luka Modric. :lol:

Sjecam se utakmica Lokse kada mu je Ivkovic znao dobacivati da prestane pit prije utakmica kada ne bi ispratio igraca. Sad koliko je to istina ne bih ulazio, ali ocito nije daleko...

Danas taj decko vise nije za ozbiljan sport
  • sarenicvjetic
    103
    kajpa
    Imajući u vidu da su mu minirali Mikica i dovode Valincica koji ove sezone ima jebenih 1 gol i 2 asista u Istri(čitaj eksplozija forme) sumnjam da će ic s malim prema Dinamu.
  • Jaro
    10.1k
    kak su mu "minirali Mikica"? Jbt jos cu pocet navijat da se taj decko ostavi nogometa samo zvog ovih upisa po forumu...
  • Crni86
    10.8k
    Ugovore jos godinu dana imaju: peric, aki, rpg, zagi, pjaca, misic i petko.

Dolaskom valincica svi nekako otpisuju malog mikica, a ntiko se ne pita sta je s rpg-om i novim ugovorom. Ako nece sad potpisat novi ugovor idealno je vrijeme za prodaju da se jos uzme kakva takva lova na njemu.

Istu stvar treba vidjet i sa misicem, petkom te pjacom. Kakvi su njihovi planovi i da li ih mi vidimo dugorocno i dalje kod nas te da li se oni vide i dalje tu. Trebalo bi rijesit nove ugovore uz svakako manje place jer su sva tri vec u godinama i nisu bas u optimalnoj formi sta je pokazala i ova sezona bez naslova.

Pericu i zagiju cemo dat papire nadam se.
  • scooniepenn
    4.5k

Istu stvar treba vidjet i sa misicem, petkom te pjacom. Kakvi su njihovi planovi i da li ih mi vidimo dugorocno i dalje kod nas te da li se oni vide i dalje tu. Trebalo bi rijesit nove ugovore uz svakako manje place jer su sva tri vec u godinama…
    Imaju 30 godina. To su znaci vec ozbiljne godine? Svaka cast, mislim da u Dinamu ne bismo trebali niti razmatrati igrace starije od 28.
  • Crni86
    10.8k
    di to pise? Pise ti lijepo na sta se referiraju godine - placa i duzina ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.