• Blueshadow86
    3.3k
    Ako već mi nećemo, nadam se da će se Kovačević predomisliti oko potpisa.
    Jako mi je drag, izrazito simpatičan, čini se baš dobar čovjek, ali mislim da će ovo biti greška. Nije Dinamo klub za njega. Ali se nadam da se gadno varam.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Kovačeviću vjerujem da može konačno vratit Dinamo koji će u HNL-u igrat atraktivan nogomet, a to je sad već dugi niz godina šokantno rijetka pojava. Europski izazovi su druga priča i vidit ćemo kako će tu plivati.

No, kadrovski refresh je nužan.
    S ovakvim stoperima i krilima, ne znam koliko može pa da je i mađioničar.
  • don
    13.1k
    prošlo proljeće protutnjio hnl-omBrusa

stvarno ne znan koju si ti sezonu gleda, ali ono je bilo sve samo ne protutnjavanje.

dakle, Bišćan, Jakir, Bjelica, Cannavaro i evo Perković. Kod svakoga isti k. U kome i čemu je problem mislim da je jasno svima.
  • Filip Međimurje
    139
    Meni su glupi izgovori dok netko priča da kao trener nije problem nego igrači. Pa naravno, igrači su bitni, ali zar je Dinamo spao na to da onda trener mora biti netko tko je u mjesec i pol imao neki senzacionalni niz u HNL-u, a prije toga igrački i trenerski nije vidio dalje od lokalnih klubova. I sad bi on trebao unijeti Europski mentalitet s 50 godina na leđima? Ajde da je neki trener od 35 godina koji ima neku ludu viziju nogometa, ali ovako, na što je naš Dinamo spao... Svaka čast njemu kao čovjeku, simpa lik, ali zar stvarno je to doseg Dinama, zar stvarno?
    Da bilo kome napravimo blind test i zaljepim ovaj link kao referencu za trenera Dinama, pa svi bi se smijali do pred godinu dana:
    https://www.transfermarkt.com/mario-kovacevic/profil/trainer/39469

Pa Kruno Jurčić je Klopp s referencama naspram Kovačeviću.
  • Paggini
    50.4k
    Kruno Jurčić je Klopp s referencama naspram KovačevićuFilip Međimurje

Haha, smijesno da si njega spomenuo jer je došao sa skoro jednakim referencama u Dinamo kao i Kovacevic, iz Belupa nakon sezone u Istri
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Sad je i jasnije zašto Boban želi hrvatski Dinamo sa maksimalno jednim strancem, jer nam novi trener ne zna beknut engleski a od taktike ima Spotify playlistu sa jednom pjesmom:
    Jura Stublić - “Dobre vibracije”
  • Majki2111
    4k
    Tamo na drugoj temi sam napisao da nas je kvartral od Bjelice koštao naslova. Al moje mišljenje je da je greška bila smjeniti Jakira, ša je isto greška bila smjeniti Bjelicu. Smjeniti Cannavara nije bila greška.
  • Jaro
    10k
    i 10 godina mladji u trenutku dolaska na klupu...
  • Brusa
    3.2k
    stvarno ne znan koju si ti sezonu gleda, ali ono je bilo sve samo ne protutnjavanjedon

Gle , možda na dan kada smo izgubili prvenstvo i ukupno osvojili 65 bodova, Jakirovih 14 pobjeda i 3 xa (od toga 1 sa rudešom u zadnjoj utakmici sezone) u 17 proljetnih utakmica plus osvajanje kupa uz izbacivanje hajduka na poljudu, izgleda ko "protutnjavanje"....
  • Nogo
    6.3k
    Ugl.ne znam šta bi rekao za Kovačevića. Frend mi veli da danas nije izlazio s klupe i samo se držao za glavu svako toliko.
    Po meni slabo je to za prvaka ali dobro. Dijela će pokazati...
  • Brusa
    3.2k
    I ako mi se dobro čini bio je 2. s njim u prvenstvu , a ne 5....
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Samo se nadam da Kova ili neko njegov ovo ne čita i ne prenosi mu. Pljujete po čovjeku a još nije ni stan u Zagrebu uzeo. Dajte si mira i podržite novog trenera. Niste pametniji od onog koji ga je odabrao, sa razlogom će biti tu!
  • Paggini
    50.4k
    ako mi se dobro čini bio je 2. s njim u prvenstvu , a ne 5....Brusa

Tako je, tako je. Ne ulazim u rezultate jednog i drugog, nego samo mi je bila zgodna koincidencija
  • jakov1
    633
    Da je koja stativa zavrsila kao gol, mozda bi sad bili prvaci i ova sezona bi izgledala uspjesno. Kad se gleda konacni rezultat, a ne sira slika i prikazana igra i rad, onda se dobije ovakvo stanje ekipe.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    za godinu dana kad Kova uzme i prvenstvo i kup svi cete mu se klanjati i govoriti kako je trenerska klasa...
    Dajte pustite covjeka na miru neka dode i pokaze sto zna pa onda pametujte i pisite trenerske zelje do mile volje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.