• Krizy
    56.6k
    Fran Brodić sezonu u Ujpestu završio s double-double učinkom od 10 golova i 10 asistencija.
  • NKDZ86
    4.1k
    Broda je za Kangu tv u boji
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Kaneko asistirao u porazu Urawe 2 1.
  • Marley
    4.1k
    da mi je netko prije godinu dana rekao da cu plakat za Brodicem iducih godinu dana, rekla bih mu da je lud.
  • fakin
    788
    a to dovoljno govori o "pojačanjima" koja su došla u klub ovu sezonu
  • San Lorenzo
    19.3k
    Nadam se da se klub neće ponižavati, plaćati oglase i moljakati Modrića po medijima da se vrati...formalni razgovor, hoćeš-nećeš i to je to.
  • jp23
    3.2k
    Oršić i Pafos su večeras izgubili kup na penale protiv AEKa Larnace. Oršić je uveden u 120toj minuti, malo prije penala, i svoj je penal pogodio.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Čop, Janković, Gojak, Menalo i Rukavina osvojili HNL.

Čestitke!
  • Miro Vugrinec
    8.5k
    Duvnjak je danas odigrao odličnu utakmicu, presjekao i oduzeo desetak lopti i počeo se razvijati konačno sukladno svome talentu jer je vidi čuda konačno dobio šansu na hnl razini. U toj generaciji 03 je on bio debelo iznad Marka Solde koji nam sada dolazi. Vjerujem da će Duvnjak kroz sezonu dvije pokazati da ima kvakitetu za Dinamo, pa ćemo ga tada platiti i pitati se kako ranije nije bio prepoznat. Dečko je inače bio i kapetan te generacije 10 godina i lider je na terenu, pravi dinamovac i nadam se da će jednog dana nam se i vratiti
  • emilperska
    10.6k
    Cestitke Gojaku, Rukavini junioru, Jankovicu, Čopu i Menalu na naslovu..

Da li smo se nekih od njih rijesili prelako i prejeftino i darovali ih direktnom konkurentu ostaje pitanje za sve nas, a na dušu ide djelomicno Mariću i Zajecu, a djelomicno Biščanu koji je prvi otpis napravio s Jankovićem da bi stvorio mjesto za Titraouija ili kak se vec zove Alžirac bez lijeve noge na lijecničkom
  • Dudu 9
    699

Sjećam ga se još sa onog juniorskog ex - yu turnira kad se sprdao sa zvezdinim juniorima.
    Nadao sam se da će dobiti šansu u prvoj ekipi ili barem otići na posudbu.
    Da se to dogodilo sada ne bi trebali tražiti zamjenu za Mišića, panično dovoditi Belcara ili sliniti nad Selahijem.
  • miro
    6.4k
    Duvnjaka sam mislim najviše hvalio baš prije te 2-3 godine kad su igrali turnir sa Zvezdom. Stavljao sam ga ispred Baturine i Brkljače tada. Mali je bio strašan talent, a i dalje je dobar igrač, samo razlog zašto ne igra u prvoj Dinamovoj ekipi mora najviše tražiti u sebi i svom stavu prema trenerima i treninzima. Nadam se da je odrastao i njega bih volio gledati u Dinamu jednog dana
  • Mali dioničar
    17.3k
    Broda je za Kangu tv u bojiNKDZ86

Jasno kad je Kanga potpuno crn.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.