• NB86
    16.7k
    Po meni je previse osjecao duznost prema senatorima jer su ga spasili pa mu je rile igro stalno za kojeg smo kasnije vidjeli da jednostavno pored rpga ne moze bit prvi desni bek, splet okolnosti ga je pojeo, i vjerujem da bi tesko mjenjao zbog sezone prije i "duga" prema senatorima. Za par god kad se procisti svlacionici i budu sasvim drugi igraci uz to da nastavi ovako dobro kako trenutno gura u turskoj mislim da bi malo tko bio protiv povratka, zazivam svaki dan jednog jovicevica koji je u dinamu puno manje napravio al je proslo dovoljno vremena, a on se dokazao.
  • Odani Zgd
    522
    Nije problem što smo mi smjenili Jakira,problem je što mi nismo doveli boljeg trenera od njega,možda sada Zvone ubode nešto pa nas iznenadi
  • Krizy
    56.3k
    Luka Modrić s 39 godina upisao je 4 gola i 9 asistencija za Real Madrid u ovoj sezoni.

Po tome je šesti najkorisniji igrač Reala u sezoni (G+A), dok po ostvarenim asistencijama dijeli četvrto mjesto.

U 17 sezona nakon odlaska iz Dinama, ova sezona mu je treća najbolja po zbroju golova i asistencija te druga najbolja u Realu.

Produktivniji je bio samo u prvoj sezoni u Tottenhamu 2008./09. (5 golova i 10 asistencija) te u Realu 2021./22. (3 gola i 12 asistencija).

Među veznjacima od 30+ godina u top 5 liga dijeli 10. mjesto po broju ostvarenih golova i asistencija, gdje je stariji po bar 6 godina od svih iznad.

Među veznjacima od 30+ godina u top 5 liga dijeli 4. mjesto po broju ostvarenih asistencija, gdje je stariji po bar 6 godina od svih iznad.

Kakav majstor ove igre...
  • Nolifer
    11.2k

Jednostavno legenda! :heart: :cheer: :strong:

Zanimljivo još, Luka je sa Xabijem Alonsom osvojil Ligu prvaka u 2013\2014, ak se ne varam kao suigrači, i sad će mu Xabi biti trener, nakon Ancelottija...
  • PatrikDirektor
    21
    Ante Čorić trenutno radi prijenose uzivo na tiktoku odgavara na sve pa ako nekoga zanima da ga pita nesto
  • rokikaciga
    1.2k
    Meni nije htio odgovoriti hoće li doći na termin večeras, falio nam je jedan :sad:

Inače, uvijek će mi biti drag i žao mi je što nije više uspio, kako sam kaže i zbog svojih odluka. Otac mu je jako teška osoba. A i nije pomoglo što se sukobio s Mamićem u jednom trenu.
  • PatrikDirektor
    21
    da govorio je bas o tome zasto nije uspio u romi
  • Krizy
    56.3k
    Boško Šutalo u 2025. upisao samo 385 minuta zbog dvije ozljede...
    Šteta Šibenika i karijere, razumljiva odluka da ga se pusti, iako je dobro igrao dok je bio zdrav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.